Få den smukke (og overkommelige) serie Joanna Gaines Loves

instagram viewer

Hvis der er én person, der kan blande højt og lavt, så er det Joanna Gaines. Det Fixer Øvre star har udstyret masser af sine studiekøkkener med et chokerende overkommeligt udvalg. Det pågældende mærke? Ilve. Det italienske firmas komfurer har den gammeldags følelse af en tilpasset italiensk komfur, som en blank emaljefinish, messingbeklædning og knopper i finial-stil, uden det chokerende prisskilt. Mød Ilve, som starter ved $3.200.

Det er ikke helt billigt, vi ved, men det er en meget mere budgetvenlig måde at få det eksklusive bondehus-look på. For at sætte Ilves Nostalgie-serie, som er med i Gaines køkkener, i en lignende sammenhæng intervaller fra Viking, Smeg, og Wolf ringer mindst $10.000 ind. La Cornue, et fransk mærke Gaines også har været kendt for at favorisere, starter ved $10K og går langt forbi sekscifret.

Gaines (og hendes fans) tog for nylig til Instagram at anrette om deres favorit Fixer Øvre køkkener, og, ikke overraskende, har masser af fans valgt den, der har en blå-grå Ilve-serie foran og i midten. Vi plejer at være enige. Når alt kommer til alt, er Ilve 40-tommer Nostalgie Convection-serien et af de mest stilfulde elementer i rummet. Fik vi nævnt, at du kan få det i mere end 27 andre farver og finish?

insta stories

instagram ikonSe hele opslag på Instagram

Hvis du opdager en autentisk italiensk følelse, er det fordi Ilve er virkelig, dybt italiensk. Virksomheden blev grundlagt uden for Venedig i 1952, da to venner, Eugenio Illoti og Evelino Berno, begyndte at udvikle et udvalg, der var værdig til nærliggende restauranters berømte menuer.

Men her er sagen: Medmindre du planlægger en tur over dammen snart, kan du sandsynligvis ikke tjekke en Ilve Nostalgie-serie personligt, før du køber den. Når det er sagt, sælges de stilfulde ovne på tværs af et par af vores yndlingsforhandlere, bl.a Wayfair. Du kan muligvis ikke inspicere den blanke finish, dæmpet hardware, eller størrelse IRL, men den er god nok til Gaines, hvilket gør den god nok til os (og forhåbentlig også dig!).

Mangler du inspiration til at finde det rigtige udvalg til dig? Fortsæt med at rulle! Forud har vi samlet vores favoritter, som er Joanna Gaines-godkendte. Lige meget hvilken en du snupper, vil du faktisk nyde at lave aftensmad.

Køb ILVE Ranges
På udsalg
Nostalgie Series Fritstående Gaskomfur
ILVE Nostalgie Series Fritstående gaskomfur

Nu 12% rabat

$4.599 hos Wayfair
Kredit: Wayfair
Majestic II Fritstående elektrisk rækkevidde
ILVE Majestic II Fritstående elektrisk rækkevidde
$8.999 hos Wayfair
Kredit: Wayfair
Professional Plus Series Dual Fuel Range
ILVE Professional Plus Series Dual Fuel Range
$5.299 hos Wayfair$5.299 hos Walmart
Kredit: Wayfair
Majestic II Series Fritstående Dual Fuel Range
ILVE Majestic II Series Fritstående Dual Fuel Range
$7.749 hos Wayfair
Kredit: Wayfair
Nostalgie Series Dual Fuel Range
ILVE Nostalgie Series Dual Fuel Range
$11.095 hos Wayfair
Kredit: Wayfair
Majestic II Dual Fuel Range
ILVE Majestic II Dual Fuel Range
$4.599 hos Wayfair$5.500 hos Walmart
Kredit: Wayfair

Følg House Beautiful videre Instagram.

Hovedbillede af Jessica Cherner
Jessica Cherner

Jessica Cherner er House Beautifuls associerede shoppingredaktør og ved, hvor man kan finde de bedste høj-lave stykker til ethvert værelse.