Ariel Okin x Mitzi Lighting Collection 2023: Shop Debut Styles

instagram viewer

Den New York-baserede indretningsarkitekt Ariel Okin har et godt CV. Ud over at være en Smukt husNæste bølgestjerne, hun har arbejdet med topkunder, herunder Goop, Lena Dunham, og mere.

Fra i dag har hun endnu en præstation på bagen, og det er lanceringen af ​​hendes debut Mitzi Lighting kollektion. Okin slutter sig til mærkets værdsatte gruppe af smagsgivere der har udgivet deres egne nye designs.

"Jeg er så begejstret for at samarbejde med Mitzi om min første belysningskollektion; disse stykker er mere end to år undervejs, og de stammer fra skitser, som mit team og jeg lavede sammen af ​​stykker, vi ville ønske, vi kunne bruge i projekter," fortæller Okin Smukt hus. "Hele processen fra start til slut har været sådan en fornøjelse, og at arbejde sammen med Mitzi om at skabe en kapsel, der føles så tro mod min æstetik, og den måde, jeg designer på, har virkelig været den ultimative privilegium. Jeg kan ikke vente med at se, hvordan folk styler disse i deres eget hjem!"

Okins stykker udstråler et traditionelt perspektiv med et twist. For eksempel hende

insta stories
FiFi billedlys som typisk bruges som spotlight til kunstværker på vægge går ud over de standard rene linjer. Hun flytter grænserne ved at skabe en iøjnefaldende flosset silhuet. Samtidig er der klassiske messing-indslag langs med bordlamper med dristige teksturer og detaljer.

instagram ikonSe hele opslag på Instagram

"Et par stylingtips, jeg især elsker til denne kollektion, inkluderer at bruge en af ​​vores bordlamper som læselamper ved sengekanten eller endda på et børneværelse for at få et forhøjet bud på bøger ved sengetid," hun siger. "Ud over at bruge Fifi-billedlyset over storstilet kunst i en børnehave (den søde kammusling er perfekt til et børneværelse!) The Gladwyne lysekrone passer smukt i en mere traditionel spisestue for en pop af moderne tekstur og kantede linjer - jeg installerede den faktisk i min egen spisestue og det gør mig glad, hver gang jeg ser det!"

Det er sikkert at sige, at Okins lyslinje er ulig noget, vi har set før. Fortsæt, vælg selv, og opfrisk din plads med lethed, især da Mitzi tilbyder gratis forsendelse, monteringsvejledning og specialister på standby klar til at hjælpe!

Annabelle bordlampe
Mitzi Annabelle bordlampe
$390 på mitzi.com
Kredit: Mitzi
FiFi billedlys
Mitzi FiFi billedlys
$270 på mitzi.com
Kredit: Mitzi
Banyan lysekrone
Mitzi Banyan lysekrone
$790 på mitzi.com
Kredit: Mitzi
Clarendon bordlampe
Mitzi Clarendon bordlampe
$390 på mitzi.com
Kredit: Mitzi
FiFi billedlys
Mitzi FiFi billedlys
$470 på mitzi.com
Kredit: Mitzi
Gladwyne lysekrone
Mitzi Gladwyne lysekrone
$790 på mitzi.com
Kredit: Mitzi

Følg House Beautiful videre Instagram.

Hovedbillede af Isis Briones
Isis Briones

Senior shoppingredaktør

Isis Briones er House Beautifuls Senior Shopping Editor, hun finder de bedste varer til dit hjem til enhver prisklasse. Hun elsker også at rejse, så bliv ikke overrasket, hvis hun forbinder dig med nogle rejsetilbud. Find mere af hendes arbejde udgivet i Kompleks, Arkitektonisk Digest, Teen Vogue, og mere.