Joanna Gaines droppede alt og fløj til en Taylor Swift-koncert i aftes

instagram viewer

Du er ikke den eneste, der ville flytte bjerge ændre deres weekendplaner for at gå til Taylor Swifts Eras tur. Det viste sig, at Joanna Gaines fik en gylden billet til den travle koncert – og undgik endda en begivenhed på High Point Furniture Market for at deltage.

Det Fixer Øvre stjerne deltog i den berømte messe i High Point, North Carolina, denne weekend, taler ved en keynote-panelserie kaldet "Designing a Business You Love" lørdag den 22. april. Ifølge begivenhedens websted inkluderede andre gæster designere Amber Lewis, Jean Stoffer, Julia Marcum fra Chris Loves Julia og Carrier and Companys Mara Miller og Jesse Carrier. Efter panelet deltog de andre paneldeltagere i post-keynote meet-and-greet i Loloi showroom - du ved, tæppemærket med en kollektion af Gaines – men Gaines blev eskorteret ud af bygningen af ​​sikkerhedsvagt for at komme til en Taylor Swift-koncert, siger en kilde, der var til stede ved begivenhed. (Tilsyneladende lavede Gaines en meet-and-greet med fans tidligere på dagen.)

insta stories

Spol et par timer frem, og Gaines postede sine yndlingsøjeblikke fra Eras Tour, som gik ned i aftes i Houston.

joanna bliver hurtig
Joanna Gaines via Instagram

Gaines panel sluttede kl. 15.00. ET og koncerten startede klokken 18.30. CT. Medmindre Magnolia-grundlæggeren har låst op for hemmeligheden bag tidsrejser, dukkede hun sandsynligvis ud af High Point, hoppede på et fly og gik direkte til koncerten.

Selvom vi er sikre på, at nogle fans var skuffede over, at Gaines var en udeblivelse ved møde-og-hilsen, kan vi ærligt talt ikke bebrejde hende for at have bragt det til Houston. Eras Tour er uden tvivl et af de største popkulturøjeblikke i 2023 indtil videre—indtjente 591 millioner dollars i billetindtægter og væren overalt på vores sociale medier feeds. (Med mere end 69.000 tilstedeværende fans er hendes kick-off show officielt den mest besøgte amerikanske koncert af en kvindelig kunstner.) Og bortset fra statistik elsker vi også, at Gaines er en Swiftie.

Men spørgsmålet, vi alle stiller, er: Hvad er Gaines' yndlings-T. Hurtigt album? (Vores penge er på Frygtløs.) Nåede hun at møde Swift? (Krydser fingre!) Hvem ved, måske ser vi den Midnætter sangerinde tager en tiltrængt pigetur til Waco når turen er slut...