'Glad for at være hjemme hos Benkos'

instagram viewer

Enhver, der har brug for en frisk makeover til hjemmet vis at besætte over er heldig: Glad for at være hjemme med Benkos kan blive din næste go-to. Den nye Magnolia netværk serie havde premiere i april, og seerne er allerede hooked. Med mand-og-kone-duoen Gray og Mike Benko i hovedrollerne følger showet parret, mens de forvandler sig historiske hjem. Her er alt, hvad vi ved om showet.

vært mike og grey benko fra elizabeth ardens hjem, som set på glad for at være hjemme med benko's s6
Udlånt af Magnolia Network

Hvem er Gray og Mike Benko?

Grå Benko er en fotograf, der er blevet indretningsarkitekt, som "har et skarpt øje for komposition og en evne til at transformere historiske rum ved hjælp af uventede farver og mønstre," ifølge en pressemeddelelse. Hendes mand, Mike Benko, er en "håndværker, træarbejder, maler, elvasker og lejlighedsvis guitarist" samt en "utrættelig renæssancemand." Han elsker historien om gamle hjem og hjælper med at sætte et karakteristisk spin på hvert projekt, han og Gray tackle. Det South Carolina-baserede par har to børn: en datter, Farris, og en søn, Charlie.

farris og charlie benko har det sjovt med at se deres forældre blive kreative, som det kan ses på benko home reno
Udlånt af Magnolia Network
insta stories

Hvad handler showet om?

Glad for at være hjemme med Benkos centrerer sig om historiske hjemlige makeovers i South Carolinas lave land. Den følger Gray og Mike – sammen med Grays far "Grumpy", som er entreprenør – mens de tilfører hjemmene farverige og finurlige opgraderinger til en altid så glad atmosfære.

Da showet blev annonceret i slutningen af ​​januar, skrev Gray om nyheden på Instagram. "Dette har været de mest sjove, udfordrende og givende 8 måneder, og jeg kan ikke vente med at dele vores show med jer i foråret," hun skrev i en billedtekst.

Tag et kig på nogle af parrets arbejde, der er vist i showet nedenfor.

plader af benko's personlige hjem, som set på glad for at være hjemme med benko's s1

Hvor kan du se showet?

Nye afsnit af Glad for at være hjemme med Benkos sendes på Magnolia Network klokken 20.00. hver søndag. Fire af første sæsons afsnit er allerede blevet sendt. Hvis du har brug for at indhente det, er de alle tilgængelige til at streame på discovery+ og HBO Max (og alle kommende episoder vil også være tilgængelige til stream på disse platforme!).


Elsker du at vide, hvad dine yndlingsstjerner laver? Samme. Lad os følge med dem sammen.


Følg House Beautiful videre Instagram.



Hovedbillede af Kelly Allen
Kelly Allen

Associeret redaktør

Kelly Allen er den nuværende Associate Editor på Smukt hus, hvor hun dækker design, popkultur og rejser til digital og trykt magasin. Hun har været med holdet i næsten tre år, deltaget i branchearrangementer og dækket en række emner. Når hun ikke ser alle nye tv-serier og film, gennemser hun vintagebutikker, beundrer hotelinteriør og vandrer rundt i New York City. Hun har tidligere arbejdet for Lækkert og Kosmopolitisk. Følg hende videre Instagram.