Mest populære turistmål 2018

instagram viewer

Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel.

Alle kender monumenter, bygninger og vartegn i verdensberømte byer, som du helt sikkert skal markere din skovliste. Men hvordan ved vi dem, der faktisk besøges?

Taxi app Uber har frigivet en liste over de 15 mest populære turistmål rundt om i verden, i rækkefølge efter antallet af Uber -ture taget til hvert vartegn i løbet af de sidste 11 måneder (fra 1. januar 2018 til 1. december, 2018). Virksomheden siger, at der er mere end 15 millioner Uber -ture hver dag, hvor beboere i USA, Brasilien og Indien samler flest kilometertal.

Her er de vartegn, folk hopper i taxaer for at besøge:

1Empire State Building, New York City

Empire State -bygning New York City

Getty Images

Den ikoniske Manhattan -skyskraber er 103 etager høj og har 360 graders udsigtsplatforme på 86. og 102. etage.

2Freedom Tower, New York City

World Trade Center Freedom Tower, New York

Getty Images

Tårnet står gribende i World Trade Center -området i New York City. Det er den højeste bygning på den vestlige halvkugle og kan prale af One World Observatory på plan 100, 101 og 102 med panoramaudsigt over byen.

insta stories

3CN Tower, Toronto

CN Tower, Toronto, Canada

Getty Images

Hvert år, mere end 1,5 millioner mennesker besøger Canadas nationale tårn, der fungerer som en telekommunikationsportal for byen Toronto. På 1,150 ft er der tårnets restaurant som har en fantastisk udsigt over byen.

4Triumfbuen, Paris

Triumfbuen, Paris

Getty Images

Fundet for enden af ​​den berømte Champs-Elysees er det historiske monument, der dateres tilbage til 1836. Hvis du er villig til at trodse trinene op til toppen af ​​buen, bliver du belønnet med smuk panoramaudsigt over den franske hovedstad.

5Eiffeltårnet, Paris

Eiffeltårnet Paris

Getty Images

Et andet fransk ikon følger tæt efter med Eiffeltårnet: et vartegn på 1063 fod, der oprindeligt blev bygget i 1889 til mindes 100 år siden den franske revolution. Det glæder sig over næsten syv millioner besøgende om året.

6Burj Khalifa, Dubai

Burj Khalifa Dubai Downtown Towers

Getty Images

Den højeste bygning i verden er sjette på listen. Kl 828 meter, 2.716,5 fod og 160 etager, det indeholder også det højeste besatte gulv i verden, det højeste udendørs observationsdæk (i 555 meters højde) i verden og elevator med den længste rejseafstand i verden.

7Buckingham Palace, London

Buckingham Palace

Getty Images

Den berømte bygning har været officiel London -residens for Storbritanniens kongelige familie siden 1837 og er også Dronningens administrative hovedkvarter. Det har 775 værelser, som omfatter 19 statsværelser, 52 kongelige og gæstesoveværelser, 188 personaleværelser og 78 badeværelser.

8Disneyland, Californien

Disneyland

Getty Images

Den første Walt Disney -park nogensinde er den, der findes i Anaheim, Californien. Det evigt udviklende magiske land Mickey og Minnie Mouse har været åbent siden 1955.

9Golden Gate Bridge, San Francisco

Golden Gate Bridge San Francisco, Californien.

Getty Images

Folk tager også angiveligt taxaer bare for at se på en af ​​de mest genkendelige broer i verden, ifølge Uber. Hængebroen så 38 millioner køretøjer krydse den i 2017.

10Operahuset i Sydney, Sydney

Sydney Opera Hus

Getty Images

Uden tvivl det mest kendte stykke arkitektur i Australien, operahuset glæder sig over mere end 8,2 millioner besøgende om året og præsenterer mere end 2.000 scenekunstshows hvert år.

11Den blå moské, Istanbul

Den blå moské Istanbul, Tyrkiet

Getty Images

Sultan Ahmed -moskeen er et historisk sted for tilbedelse, som anslås at være blevet bygget mellem 1609 og 1616.

12Berlinmuren, Berlin

Berlinmuren

Getty Images

En af de mest berømte historiske fysiske grænser i verden og et eksisterende levn fra den kolde krig står stadig delvist i den tyske hovedstad. Et afsnit af væggen, der blev demonteret i 1991, er hjemsted for East Side Gallery - 1.316 meter forskellige kunstværker.

13Vatikanet, Vatikanstaten

Rom, Vatikanstaten

TomasSeredaGetty Images

Den katolske kirkes hjemsted og dens leder paven findes i Vatikanstaten - dens eget land og stat i de fortrolige i Italiens hovedstad, Rom. Vatikanet selv er hjemsted for den ikoniske Peterskirken og Michelangelo-prydet Sixstinske Kapel.

14Kristus Forløser, Rio de Janeiro

Kristus Forløser, Rio de Janeiro

Getty Images

Den ikoniske kristne statue står i 30 meters højde og kigger ud over byen Rio.

15Stor pyramide i Giza, Kairo

Den store pyramide i Giza, Kairo, Egypten

Getty Images

Den store pyramide i Giza er den største og ældste af de tre berømte gamle egyptiske pyramider, der findes i udkanten af ​​hovedstaden Kairo.

Fra:Harpers BAZAAR UK

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.