Royal Wedding -gæster har solgt deres goodiebags online

instagram viewer

Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel.

Heldige medlemmer af offentligheden, der blev inviteret til kongeligt bryllup mellem prins Harry og Meghan Markle i weekenden var sendt hjem med en goodiebag for at markere den historiske begivenhed, de deltog i.

Men kun et par dage senere er nogle af disse gaveposer allerede endt med at blive auktioneret online.

Taskerne, som blev givet til dem, der blev inviteret til Windsor Castle, havde angiveligt en serviceordre, en stor chokolademønt med parrets initialer præget, shortbread, en køleskabsmagnet, flaske vand og en kupon til 20 procent i gavebutikken Middle Ward i Windsor. De blå og beige muleposer blev også monogrammet med parrets initialer.

Indtil videre er der blevet set et antal på eBay. En taske, som sælger annoncerer som at købe 'et stykke historie og memorabilia for at fejre en markant speciel dag for Storbritannien og den kongelige familie', har vundet bud på £ 200, mens en anden er koster 215 kr.

Mens folk måske antager, at alle sælgere leder efter nogle ekstra kontanter til sig selv, har mindst to af sælgerne noteret sig at alle indtægter fra salget går til velgørende formål - og det er de mennesker, der i øjeblikket ser temmelig store bud på deres memorabilia. Én taske, med 42 bud, er i øjeblikket på auktion på en

insta stories
hele 1.020 kr mens en anden - hvis indtægt er også gå til velgørenhed - spidser til et bud på £ 510.

kongeligt bryllup

Getty Images

I mellemtiden inviterede gæsterne til frokosttidens reception spist på kanapeer herunder skotske langoustines pakket ind i røget laks, tomat og basilikum tartare med balsamico perler og varme asparges spyd med mozzarella og tomater, inden du spiser trendy skål mad af langsomt ristet svinekød og ærter og mynte risotto. Vi er sultne bare ved at tænke på det.

Relateret historie

Chelsea i Bloom får en kongelig makeover

Fra:God rengøring UK

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.