Sælger Sunset's Chrishell Stause og G Flip Are Married

instagram viewer

Chrishell Stause og G Flip er gift! Efter et års dating, den Sælger Sunset stjerne og den australske musiker har officielt bundet hinanden. Stause delte nyheden på Instagram, og kommentarfeltet er oversvømmet med tillykke og lykkeønskninger fra deres kendte venner.

Stause postede en Instagram-rulle med en montage af øjeblikke fra deres forhold. Det er sat til en ny sang G Flip udgivet kaldet "Be Your Man", og det sidste billede i videoen viser dem kysse på deres bryllupsdag.

"Kærlighed går ikke altid som planlagt ..." skrev Stause i billedteksten. "Nogle gange er det umådeligt bedre."

Hun fortsatte med at promovere G Flips nye sang og tilføjede: "Hvis du nogensinde får fornøjelsen af ​​at møde G, så ved, at du møder en af ​​de sødeste, sjoveste og mest talentfulde hårdtarbejdende mennesker derude."

instagram ikonSe hele opslag på Instagram

G Flip svarede på opslaget med en kommentar, der lyder: “Min skat, jeg forguder og elsker dig af hele mit hjerte. Det er de sødeste ord, og det er den sødeste lille edit 🥹🥹🥹Du gør mig så glad ❤️ tak x.”

insta stories

Mange af Stause Sælger Sunset costars delte deres begejstring for parret i kommentarerne - inklusive Stauses eks, Jason Oppenheim. Han skrev: "Jeg er SÅ begejstret for det her!! Dig og G er det mest inspirerende par, og kærligheden mellem jer begge er så ren. Jeg elsker jer to tons og er så heldig at have jer begge i mit liv. 😍 tillykke!"

Sælger Sunset stjernen Emma Hernan tilføjede: "Jeg har ventet på dette indlæg hele dagen!!! Dækket af gåsehud siden det øjeblik, jeg så! At se din kærlighed er som at se den bedste kærlighedshistorie i verden!"

"Jeg græder ikke, jeg græder ikke, jeg græder ikke," Sælger Sunsetskrev Chelsea Lazkani. "Jeg elsker jer så meget."

Andet Sælger Sunset stjerner, der delte deres støtte og kærlighed, omfatter Heather Rae El Moussa (der kommenterede med tre hjerte-emojis), Brett Oppenheim, Davina Potratz og Maya Vander. Reality-stjerner fra andre shows, bl.a DetUngkarl's JoJo Fletcher, Ungkarlen's Becca Tilley, og Sælger TampaSharelle Rosado delte også deres lykønskninger. De bedste ønsker til de nygifte!


Elsker du at vide, hvad dine yndlings HGTV-stjerner har gang i? Samme. Lad os følge med dem sammen.


Følg House Beautiful videre Instagram.

Hovedbillede af Kelly Allen
Kelly Allen

Associeret redaktør

Kelly Allen er den nuværende Associate Editor på Smukt hus, hvor hun dækker design, popkultur og rejser til digital og trykt magasin. Hun har været med holdet i næsten tre år, deltaget i branchearrangementer og dækket en række emner. Når hun ikke ser alle nye tv-serier og film, gennemser hun vintagebutikker, beundrer hotelinteriør og vandrer rundt i New York City. Hun har tidligere arbejdet for Lækkert og Kosmopolitisk. Følg hende videre Instagram.