7 bedste strandtelte til sommer, ifølge anmeldelser

instagram viewer

Når det kommer til sommernødvendigheder, der er de klassikere, der øjeblikkeligt kommer til at tænke på, som en stilfuld pool lounge, og så er der de mindre oplagte fund, blandt andet det bedste strandtelt. Lige så meget som vi elsker at fantasere om at sprede vores Badehåndklæde hen over det varme sand og falde i søvn til lyden af ​​de rullende bølger, det er ikke særlig praktisk eller sundt. Hvorfor spørger du? Solens stråler er intense og kan være skadelige for dit helbred på lang sigt - uanset hvor meget solcreme du smutter på.

Den bedste måde at nyde en dag på stranden på er at påføre solcreme og bruge en anstændig mængde tid i skyggen, så hvis du vil beholde dig selv, din familie og dine venner i god behold, er det tid til at investere i et strandtelt, også kaldet strandbaldakin (eller cabana, hvis du føler dig fancy). I modsætning til et telt, du ville medbringe på en campingtur, er disse meget mere stilfulde og nemmere at samle – faktisk dukker mange af dem automatisk op i form. Så med sommeren i gang (den første officielle dag er den 21. juni), er der ikke noget bedre tidspunkt at snuppe et af disse nyttige telte. Den bedste del? Selv de bedste – ifølge begge

insta stories
Smukt hus redaktører og anmeldere - er ikke en for stor økonomisk investering. Faktisk mest overkommelig en på vores liste er $39.

  • 5-personers telt

    Bedste samlet

    Skybed 5-personers telt

    $83 hos Wayfair
    $83 hos Wayfair
    Læs mere
  • Strandparasoltelt

    Mest kompakt

    Oniva strandparaplytelt

    $99 i Pottery Barn
    $99 i Pottery Barn
    Læs mere
  • Grande strandtelt

    De fleste farvemuligheder

    Neso Tents Grande Strandtelt

    $135 hos Amazon
    $135 hos Amazon
    Læs mere
  • Strand telt

    Mest holdbare

    Akaso strandtelt

    $39 hos Walmart
    $39 hos Walmart
    Læs mere
  • Premium Cabana

    Mest stilfuldt

    Business & Pleasure Co. Premium Cabana

    $280 hos Wayfair
    $280 hos Wayfair
    Læs mere
  • Den originale Shibumi Shade

    Mest bæredygtige

    Shibumi Shade Den originale Shibumi Shade

    $190 hos Amazon
    $190 hos Amazon
    Læs mere
  • Strand Cabana

    Mest retro

    Sunnylife Beach Cabana

    $170 på sunnylife.com
    $170 på sunnylife.com
    Læs mere

Med stigende temperaturer har du ikke tid til at spilde! Så kig på vores topvalg nedenfor, og få fat i et af de bedste strandtelte på markedet. Stol på os, du vil aldrig have det sjovere i solen – godt nok. At sidde i skyggen af ​​en baldakin er den sikreste måde at nyde en skyfri dag udenfor.