Mesa emhætten fra Zephyr fjerner luftforurenende stoffer

instagram viewer
hb besat

HB-Obsessed: en design-forward-liste over vores foretrukne hjemmeprodukter lige nu. Løft dit hjem med ædelstene, der forener skønhed og funktion – lige fra vores egne vogne til dine.


For dem af os, der elsker at lave mad, er eksperimentering alt. Vores spisekammer er fyldt med krydrede tilføjelser, og vi er ikke bange for at prøve en on-the-fly opskrift på svinemave.

Men i forsøget på at mestre enhver madlavningsstil fylder vi nogle gange vores smukke køkkener med fedtet røg. Eller vi forvandler det til vores yndlings indiske restaurant (men for at være klar, er det absolut det værd at lave lækker karry).

Sagen er, at den gennemsnitlige husstand producerer en gallon madfedt om året, ifølge undersøgelser foretaget af køkkenmaskinefirmaet Zephyr. Uden ordentlig ventilation, at fedt vinder op på vores kabinetter, vægge, vinduesbehandlinger og polstring.

At bekæmpe dette problem og holde vores omhyggeligt kuraterede indretning uberørt – mens vi stadig bevarer vores køkkencred – er nøglen. Det er her, god ventilation møder et flot produkt. Den vi er besat af: den

insta stories
Mesa Wall emhætte fra Zephyr.

En emhættes opgave er enkel: at fjerne luftforurenende stoffer fra dit køkken, så du kan indånde frisk luft og ikke fortsætte med at dufte gårsdagens middag (skønt den var lækker). Det er en teknologi, som Zephyr har perfektioneret i 25 år.

Mesa Wall hætten – som kommer i satin guld, mat sort og rustfrit stål for at matche din stil – har usynlige touch-kontroller, der passer ind i fronten, plus flere blæsermuligheder til at fjerne de dårlige ting fra luften.

zephyr, emhætte, luftfiltrering, køkkenapparat, stille emhætter
Zephyr

Den er også udstyret med hybrid-baffelfiltre i rustfrit stål – med andre ord disse riller på filtre – der gør det tunge løft ved at fjerne oliepartikler og snavs fra luften. De forhindrer gunken i at sætte sig i din blæser, eller endnu værre, dine lunger. Filtrene kan nemt fjernes og vaskes i opvaskemaskinen for at sikre, at din ventilation forbliver i topform.

Et af stridspunkterne med de fleste hættefans er, at de er højlydte - så høje, at du ikke kan høre dine gæster eller hvad du nu ser på tv. Mesa Wall emhætten er kraftfuld men stille- en win-win. Ved højeste lydstyrke, blæseren registrerer på 6 soner, eller 53,83 decibel, hvilket er omtrent samme volumen som normal samtale. (NB: Blæsere på gennemsnitlige emhætter start ved 6 sønner og kan være så højt som 13.)

zephyr, emhætte, køkkenmaskine, luftfiltrering, støjsvage emhætter
Zephyr

Denne emhætte har tre hastigheder, fra madlavning ved lav temperatur (nyttigt, når du laver en smuk reduktion med smør, løg og hvidløg) til højvarmesvidning (ideel til at få en smuk skorpe på en 2-tommer tyk rib eye). Fokuseret LED-belysning i tre niveauer kaster et skær på kogefladen og kan også bruges som natlampe i køkkenet til de middage midt på natten.

Nederste linje: Dit køkken er ikke rigtig komplet, før du har en fantastisk ventilationshætte, og Mesa Wall rammer trifectaen: kraftfuld, støjsvag, og ligefrem smuk. Det betyder, at du kan trække vejret let ved at vide, at selvom dine berømte stegte svinekoteletter kan blive hængende i dine gæsters sind, vil de ikke blive hængende i luften.

Hus smukt Housebeautiful Lettermark logo
Carisha Swanson

Markedsdirektør

Jeg er markedsdirektør for House Beautiful. På ethvert givet tidspunkt leder jeg efter mit næste foodie- og designrelaterede rejseeventyr, hvor jeg drikker en dejlig skænk bourbon eller en perfekt skænket martini, eller leder efter mit drømmehjem i Mexico/Nord Carolina. Min personlige designstil: masser af mønster, farver og kunst på enhver overflade.