Amazon Prime Day Le Creuset-tilbud i 2023

instagram viewer

Det er ikke underligt, at denne klassiske støbejernsgryde er en all-around favorit. Den kan bruges til alt fra svitning til sautering, og har også en super stærk emalje finish.

Selv når det bruges med høj varme, modstår dette holdbare køkkengrejssæt svidning, misfarvning og korrosion takket være dets lette titaniumopbygning med tre lag rustfrit stål.

Ovn-til-bord måltider kommer smukt sammen i denne stentøjsfad. Derudover kan du sætte det matchende låg på for at bevare lækre rester i køleskabet eller fryseren.

Denne mindre hollandske ovn på 4,5 liter er til salg for næsten 70 USD i rabat på normalprisen på Prime Day. Det er den perfekte mulighed for at servere en til to personer og ordne gryderetter, supper, saucer og meget mere.

Næsten ethvert køkken kan drage fordel af Le Creusets signaturbraiser. Det giver mulighed for overfladisk stegning, dampning, stuvning og grydefremstilling, komplet med rigelig plads til at rumme solidt kød og grøntsager.

Din morgenkop kaffe vil få en større opgradering med dette holdbare stentøjskrus. Det modstår smagsabsorption, revner og krakelering. Plus, kruset har en fantastisk varmetilbageholdelse for at holde dine drinks varmere end standardmuligheder.

insta stories

Tetid er ved at blive nemmere end nogensinde. Lavet af letvægts kulstofstål, vil denne søde kedel bringe vandet i kog hurtigt.

Nashia Baker er handelsredaktør på Hearst Magazines; hun dækker alt inden for bolig og livsstil på tværs af mærker som Oprah Daily, Cosmopolitan, Delish og Esquire. Før hun kom til Hearst, fremhævede hun små virksomhedsejere, kreative og det bedste indhold, der kan købes.