Calling All Green Thumbs: Dette er de bedste havetilbud at score på Prime Day

instagram viewer

Uanset om du har bøjet din grønne tommelfinger i årevis, eller du er en spirende planteentusiast, der er fast besluttet på at beholde den eneste sukkulent i live, du er ved at blive begejstret over vores gode nyhed: Amazons største salg af år, Prime Day, kommer i næste uge. Det er rigtigt; mellem den 11. og 12. juli kan du få op til 70 procent rabat på alt det nødvendige havearbejde, inklusive river, løg og mere. Den bedste del? Amazon er allerede begyndt at markere alle vores topvalg, så der er ingen grund til at vente til næste uge. Du kan finde læser- og redaktørgodkendte produkter, du kan tilføje til din samling her, så hvis du har brug for at tilføje noget til dit plantearsenal, er du kommet til det rigtige sted på det bedste tidspunkt.

Selvom vi forventer at se endnu flere rabatter, når salgets ekstravaganza officielt går i luften, er der allerede en række overbevisende fund. Fra tilbud på større hvidevarer som f.eks pålidelige højtryksrensere og elektriske plæneklippere at stjæle på mindre varer, bl.a beskæringssaks, der er mange muligheder forude.

insta stories

Vi har samlet nogle af de bedste Prime Day 2023-haveaftaler, der kan samles op på forhånd. Og glem ikke at bogmærke denne side og fortsætte med at tjekke ind igen; vi vil fortsætte med at opdatere den med de seneste og bedste havetilbud, efterhånden som de vises.

Alsidigt must-have

GREEN MOUNT Vandingsstav

Vandingsstav

Alsidigt must-have

GREEN MOUNT Vandingsstav

Nu 39% rabat

$22 hos Amazon
Kredit: Amazon

Denne vandingstav er lavet til at klare det hele og kommer med imponerende otte vandsprøjtemønstre: Jet, Vinklet, Fuld, Soaker, Mist, Flat, Cone og Shower. Mist anbefales til vandblomsterbede, mens Flat er perfekt til kraftvask af din terrasse.

Justerbart stativ

MUDEELA Bambus Plant Stand

Bambus plantestand

Justerbart stativ

MUDEELA Bambus Plant Stand

Nu 23% rabat

$23 hos Amazon
Kredit: Amazon

Dette bambus-plantestativ er designet til at passe til ethvert plantearrangement, takket være dets justerbarhed. Den er designet til at passe 8- til 12-tommer plantepotter, og du kan også ændre højden på din potteplante. Husk, at dette kun er stativet og ikke kommer med de viste potter eller planter.

For ekstra komfort

Gorilla Grip All-Purpose Knæpude

Knæpude til alle formål

For ekstra komfort

Gorilla Grip All-Purpose Knæpude

$37 hos Amazon
Kredit: Amazon

Pas på din have uden at skade dine knæ med denne 1,5 tommer tykke, vand- og smudsafvisende polstrede knæpude. Ud over din have kan du også bruge den til knæstøtte, mens du bader dine børn, strækker eller træner og meget mere.

Blake Bakkila

Freelance skribent

Blake Bakkila har skrevet om alt fra popkultur til livsstilsprodukter i mere end otte år. Hendes arbejde er dukket op på GoodHousekeeping.com, WhattoExpect.com, Health.com og i de trykte og digitale versioner af Virkelig simpel og Mennesker.