Hvorfor dit IKEA-krus har en lille skår i bunden

instagram viewer

Næste gang du rækker ud efter din IKEA krus i dit køkkenskab, se godt efter, og du vil bemærke en lille, men diskret afslag i bunden. Men har du nogensinde undret dig over, hvorfor det er der?

Tilsyneladende har det lille hul et formål at dræne overskydende vand efter vask. Produktbeskrivelsen forklarer: 'Afløbslågerne på undersiden transporterer vand væk, som ellers kan samle sig, når kruset står på hovedet i opvaskemaskinen.' Dygtig.

Med mange porcelænskrus og -kopper, der kommer ud af opvaskemaskinen med en vandpyt på toppen, er dette lille livsændrende drænhul utrolig smart.

Du finder IKEAs populære krus i stentøj, som sælges til en pungvenlig £2, i de fleste hjem i hele Storbritannien. Det VARDAGEN krus fås i råhvid, hvilket gør det til et klassisk og tidløst stykke på dit bord.

Ikea VARDAGEN kruspinterest ikon
Ikea

'Vi designede VARDAGEN service og glas, fordi vi ville lave tidløse, traditionelle og holdbare ting til dit hjem,' sagde designerne Henrik Preutz, Wiebke Braasch, Ola Wihlborg og Nike Karlsson. 'Inspireret af gammeldags håndværk gav vi hvert stykke en særlig funktion. Opmærksomhed på detaljer og bløde, runde former danner en smuk ramme til maden og drikken på bordet. Enkelhed og ærlighed er de ord, vi bruger til at beskrive produkterne. Hver del af serien har sin egen sjæl, der bringer minder frem og skaber nye!'

insta stories

Følge efter Smukt husTikTok og Instagram.


The Kitchen Edit
Sæt med 3 viskestykker med blomster
Sæt med 3 viskestykker med blomster
£18 på joebrowns.co.uk
Kredit: Joe Browns
Spindelstangstol, sæt med 2, blåsten, FSC-certificeret (bøgetræ)
Spindelstangstol, sæt med 2, blåsten, FSC-certificeret (bøgetræ)
299 € hos John Lewis
Kredit: John Lewis & Partners
Glasflasker - olier, eddike, sirupskylder
belhomeandco glasflasker - olier, eddike, sirupskylder
£14 hos Etsy
Kredit: Etsy
Dyb stentøjstallerken
Dyb stentøjstallerken
9 kr hos H&M
Kredit: H&M Home
Mixer Design Series 4.7L Blossom - Artisan
KitchenAid Mixer Design Series 4,7L Blossom - Artisan
799 £ på kitchenaid.co.uk
Kredit: KitchenAid
Panorer altid
Vores sted panorerer altid
£130 på fromourplace.co.uk
Kredit: Vores sted
Hovedbillede af Lisa Joyner
Lisa Joyner

Senior Digital Writer, House Beautiful og Country Living


Lisa Joyner er Senior Digital Writer hos House Beautiful UK og Country Living UK, hvor hun har travlt med at skrive om hjemmet og interiør, havearbejde, hunderacer, kæledyr, sundhed og velvære, landskabsnyheder, inspiration til små rum og de hotteste ejendomme på markedet.