IKEA lancerer sommerudsalg med op til 60 % rabat — IKEA-udsalg

instagram viewer

IKEA har annonceret starten på sit sommerudsalg, der tilbyder op til 60 procent rabat på møbler, belysning, hvidevarer, tilbehør, køkken installationer og meget mere.

Udsalgsvarer på vores ønskeliste inkluderer 24-delt service FÄRGKLAR tallerkener i salviegrøn, det ASKHOLMEN bistrosæt til udendørs spisning og ELSABET stribet kast - ideel til at ligge i lag på din sofa. Der er også store besparelser at hente på tværs af køkkenmaskiner og større møbler, med rabatter på alt fra lækkert køkkenudstyr i rustfrit stål til moderne tæpper.

Hvis du er på udkig efter et nyt køkken, har IKEA også annonceret 15 procent rabat på køkkenet installationer når der bestilles både i butik eller online fra mandag den 19. juni til mandag den 31 juli 2023. Fra traditionelle køkkener til den moderne byfamilie til moderne køkkener til en klassisk lejlighed, den svenske forhandler har masser af designmuligheder at vælge imellem.

IKEA-udsalget vil være tilgængeligt i butikker og online indtil søndag den 9. juli 2023. I mellemtiden kan du gennemse vores yndlingsvalg nedenfor...

insta stories