Fladpakket brevkassevase lanceres hos Bloom & Wild

instagram viewer

Hvis du nogensinde har sendt blomster til venner, kolleger eller kære, bare for at spekulere på, om de har en vase derhjemme eller på kontoret, der passer til blomsterne, har teamet hos POTR Pots selve løsningen til det potentiale problem.

Vi har tidligere vist POTR Pots tilbage i 2021 da de lancerede verdens første selvvandende origami-plantepotte. Siden da har de solgt mere end 15.000 af deres produkter og har nu indgået en sekscifret aftale med Europas førende online blomsterleveringsfirma – Bloom & Wild – i perfekt tid til mors dag i år.

Deres patentanmeldte vase kommer fladpakket med Bloom & Wilds brevkasseblomster, hvilket betyder, at den nemt passer ind i din postkasse. Med mange af os, der sender og modtager brevkasseblomster i disse dage, giver det kun mening, at den beholder, vi placerer dem i, kan gøre det samme.

Kirsty & Letterbox Vasen

Kirsty & Letterbox Vasen

Kirsty & Letterbox Vasen

38 £ hos Bloom & Wild
Kredit: Bloom & Wild

Det vase selv er lavet af genanvendt polypropylen og højkvalitets silikone og er designet til at rumme en fuld buket blomster og op til en liter vand.

insta stories

Dukker op fra sin fladpakkede tilstand og springer ind i sin endelige form direkte ud af æsken, så du – eller modtageren – hurtigt kan huse blomsterbuketten.

"Som alle vores projekter startede dette lige med simple papir-, origami-prototyper," siger virksomhedsdirektør og tidligere Dyson-ingeniør, Andrew Flynn. "Dette tvinger os til at bruge så lidt materiale som muligt for at sikre, at produktet er lige så bæredygtigt, som det er smukt og praktisk."

potr og blomstre og vildtpinterest ikon

POTR Pots virksomhedsdirektører Eilidh Cunningham og Andrew Flynn

Otago Street Collective

Han og andre virksomhedsdirektør Eilidh Cunningham brugte 18 måneder på at arbejde på koncepter, prototyper og produktionen af genanvendelig foldevase, med over 200 gentagelser af den, før de til sidst nåede det endelige produkt, der nu er til salg.

Du kan nu bestille – eller sende – din helt egen brevkassevase via Bloom & Wild.

Følge efter Smukt husTikTok og Instagram.


The Garden Edit
Elland 3 pers. hjørnesofasæt
Elland 3 pers. hjørnesofasæt
£799 hos Dunelm
Kredit: Dunelm
Solar Flaming Bamboo Torch x 3
Solar Flaming Bamboo Torch x 3
46 £ hos Glow
Kredit: The Glow Company
Rustik Arch Wall Spejl Have Udendørs
HomewareEmporiumCo Rustik Buevæg Spejl Have Udendørs
£64 hos Etsy
Kredit: Etsy
Capri Have sofabord
M&S Collection Capri Have sofabord
249 £ hos Marks & Spencer
Kredit: Marks & Spencer
Ives Tæppe Grønt
Ives Tæppe Grønt
£79 på landofrugs.com
Kredit: Land of Rugs
Bushwood bambus lanterne
Bushwood bambus lanterne
£120 på abigailahern.com
Kredit: Abigail Ahern