Le Creuset Noël Collection: Shop Le Creusets ferie 2022-udsalg

instagram viewer

Le Creuset, det certificeret ikoniske franske køkkengrej-mærke, har netop lanceret et Noël samling i tide til bryde ud af din bedste ferieindretning. Kollektionen fejrer vinteren, julen og højtiden ved at tage Le Creuset genstande, vi kender og elsker, som hollandske ovne, braiser, bakker, bageplader og mere, og tilføjer et festligt dekorativt twist til dem. Oven i købet tager mærket tingene et skridt videre som hele kollektionen er i øjeblikket til salg med 20% rabat!

Uanset om du selv holder fester eller medbringer en gave som tak for en anden, der er vært, er der masser af ferieinspirerede stykker at vælge imellem. Alt i alt gør linjen sjove gaver til alle, især for kokke og bagere i dit liv.

Bare rolig, hvis du troede, det var for sent at afgive dine ferieindretningsbestillinger for denne sæson, så tro om igen. Ifølge Le Creuset, hvis du bestiller med landfragt inden den 14. december, får du din pakke i god tid til jul. Plus, stykker som Snemand krus eller den Snowflake Cakelet Pan er perfekte til hele vintersæsonen, ikke kun feriefester.

insta stories

Shop Le Creusets ferieudsalg

Samlet set elsker vi kollektionen for dens festlige, sjove og finurlige designs, der kan bære dig gennem ferien og videre. Rul videre for at se vores top 10 foretrukne stykker, som du kan shoppe.