Jenna Lyons massive skab er bedre end Carrie Bradshaws

instagram viewer

Jenna Lyons' maksimalistiske Soho-loft er blevet en klar fanfavoritbolig på Bravos fornyede The Real Housewives i New York City. Modeikonet delte snapshots af sit hjem på Instagram, og tilhængere fortsætter med at besætte den drømmende oase. Specifikt kigger de på hendes skabs- og skokollektion. Mange tilskuere anså endda opsætningen og udbuddet i det bedre end det fiktive Carrie Bradshaws garderobe.

Hvad er al balladen om? For det første kan skabet prale af en hall med skoopbevaring fra gulv til loft, der sikrer, at hvert par vises perfekt. Lyons fastslog, at hun ejer mere end 380 par sko – inklusive mærker som Gucci, Prada og Nicholas Kirkwood – sidste gang hun talte, ifølge Bravo. Et stort vindue tillader naturligt lys at strømme ind i skabet, mens en messing lysekrone oplyser skohavnen om aftenen. Støvede rosengardiner og en varmfarvet fløjlsbænk forstærker den luksuriøse følelse, og en frodig plante i en hvid-og-blå potte liver området op.

bravos
Michael Loccisano//Getty billeder

Fans oversvømmede kommentarfeltet i Lyons skabs Instagram-opslag med deres tanker. Nogle kaldte hende den virkelige Carrie Bradshaw, mens andre sagde, at hun er endnu bedre end det fiktive ikon. "Carrie Bradshaws skoskab er ingenting sammenlignet med dit," skrev en person. (Husk på, at der var engang, hvor Carrie havde trøjer i sit komfur - der er intet naturligt lys eller potteplanter i en ovn!)

insta stories

En anden kommentator skrev: "Dit skab er ude og jeg har set mange smarte skabe i min tid."

Nogle fans sagde, at det at se skabet på showet ikke engang yder det retfærdighed sammenlignet med Instagram-billederne. Andre smed vittigheder som "begrav mig her", "er det sådan, himlen ser ud?" og "du har lige slået IG med dette indlæg."

Det er bestemt håbefuldt, men Lyons skab tilbyder bestemt også inspiration - uanset om du har hundredvis af sko til at vise eller leder efter møbler og indretning til at designe et walk-in closet til din egen. Med hensyn til spørgsmålet om, hvilken person på The Real Housewives i New York City er det mest populære modeikon – ja takket være hendes skab er Lyons en sko-i!


Du elsker smukke hjem. Det gør vi også. Lad os besætte dem sammen.


Følg House Beautiful videre Instagram.