West Elm Kids x Nat Geo landede endelig i 2023

instagram viewer

Hvis der er et bedre partnerskab end National Geographic og West Elm Kids, vil vi gerne vide. Det eneste spørgsmål, vi har, er, hvordan har det taget så lang tid for disse to kraftcentre at komme sammen og skabe en linje, som alle, der har børn, kan komme bagefter? Her er tilbuddet: Ligesom enhver kapselkollektion er det hele i begrænset oplag, så hvis din interesse er vakt og din barnets værelse har stort behov for en opfriskning med et pædagogisk spin, er det tid til at begynde at tilføje nogle ting til din indkøbskurv.

Plus, hvis dine børn er til dinosaurer og/eller det ydre rum, er du heldig, fordi det er de to centrale temaer i samlingen, som omfatter alt fra sengetøj til reoler. Der er også tæpper og vægkroge. Ikke alene ser alle stykkerne yndige ud, men sortimentet er designet til at opmuntre børns følelse af nysgerrighed og undren over alt, hvad videnskab og natur har.

West Elm x National Geographic Space Quilt

Space Quilt

West Elm x National Geographic Space Quilt

$199 på West Elm
Kredit: West Elm
insta stories

Fra et voksent designfokuseret perspektiv skiller stykkerne sig ud mod det klassiske landskab tilbehør til børneværelset i stor stil. Der er meget at se på i bedste mening, som farvepaletterne og detaljerne syet ind i tæpper og sengetøj. Hvad mere er, er de fleste af produkterne fremstillet bæredygtigt ved at bruge materialer med lav slagkraft som bomuld dyrket under Better Cotton Standard og træ, der er Forest Stewardship Council-certificeret. Selvom denne samling ikke går ud over det samme midcentury-inspireret look som resten af ​​West Elms værker gør, har det samme engagement i miljøet, hvilket gør det endnu mere lokkende.

Uanset om du er på udkig efter et par nye ting til at pifte dit børns plads op, synes vi, at dette kollektion lancering er en god mulighed for at omgive dem med ting, der opmuntrer dem til at lære og opdage. Vores råd? Kom ind på de nye stykker, før de bliver udsolgt. Når alt kommer til alt, hvor ellers kan du få fat i et par smukke børnecentrerede stykker, der er lige så stilfulde som de er uddannelsesmæssige?

Space Sheets sæt
West Elm x National Geographic Space Sheet Sæt
$89 på West Elm
Kredit: West Elm
Rakethylde
West Elm x National Geographic Rocket Shelf
$199 på West Elm
Kredit: West Elm
Solsystem tæppe
West Elm x National Geographic Solar System tæppe
$199 på West Elm
Kredit: West Elm
Dinosaur Quilt
West Elm x National Geographic Dinosaur Quilt
$199 på West Elm
Kredit: West Elm
Dino kroge, sæt med 3
West Elm x National Geographic Dino Hooks, sæt med 3
$49 på West Elm
Kredit: West Elm
T-Rex tæppe
West Elm x National Geographic T-Rex tæppe
$249 på West Elm
Kredit: West Elm

Følg House Beautiful videre Instagram.

Hovedbillede af Jessica Cherner
Jessica Cherner

Jessica Cherner er House Beautifuls associerede shoppingredaktør og ved, hvor man kan finde de bedste høj-lave stykker til ethvert værelse.