Oplev Glassettes smarte nye glaskollektion

instagram viewer

En god flaske vin fortjener et godt glas – og Glasset hævder at have skabt den perfekte, inspireret af parisisk cafekultur. Faktisk markedspladsen for hjemmeartikler, medstiftet af Laura Jackson, lancerer en række elegante drikkebeholdere, designet til at være hæfteklammer til bordservice.

Den femdelte kollektion vil omfatte dets populære Frenchette bistroglas, en ekstra stor version af Frenchette, to tumblere og en delikat champagne coupe. Enkelt i designet med tynde kanter og korte stilke, det er briller, der skal bruges til hverdag.

'Vi ønsker at skabe elegante, men enkle produkter til at pryde vores kunder' borde hverdag og til en pris, der er virkelig konkurrencedygtig og tilgængelig,' siger Laura. 'Det er de briller, vi ønsker, at folk skal nå til hver dag, uanset om de er værter for et middagsselskab, søndagsfrokost med familien eller bare har et solomåltid foran fjernsynet.'

Mærket skabte først Frenchette bistroglasset sidste år i samarbejde med glasdesignere Vintagelisten. Inspireret af det enkle glas, der findes i franske bistroer, blev det vintage-inspirerede design udsolgt på rekordtid, så de besluttede at lancere en kollektion af elegante hverdagsglas.

insta stories

glasset ny kollektion af hverdagsglas inklusive vinglas, champagne coupéer og tumblere codesignet af laura jacksonpinterest ikon

'Det har været et kærlighedsarbejde at designe dette glas,' siger Laura. 'Vi tog højde for alle de ting, vi mener gør et glas fantastisk.'

Sortimentet vil være tilgængeligt for køb online fra slutningen af ​​oktober og i Selfridges på Oxford Street fra begyndelsen af ​​november. Priserne starter ved £30 for fire tumblere og op til £55 for fire champagnekupéer.

Glassette blev oprettet i 2021 af Laura og brancheekspert Daniel Crow for at samle spændende britiske boligartikler på en tilgængelig online markedsplads. Denne glaskollektion er den første serie af produkter designet internt, men de planlægger at lancere mere boligudstyr næste år med fokus på enkle designs til overkommelige priser.

Følg House Beautiful videre TikTok og Instagram.


The Kitchen Edit
Panorer altid
Panorer altid
£125 på fromourplace.co.uk
Olney Compact Kitchen Island, Grå
Olney Compact Kitchen Island, Grå
£189 hos Dunelm
Sæt med 3 Miranda viskestykker
Sæt med 3 Miranda viskestykker
£30 hos Anthropologie
Spindelstangstol, sæt med 2
John Lewis ANYDAY Spindle Bar Chair, sæt med 2
£299 hos John Lewis
Porcelæns kop
H&M Porcelæns kop
4 kr hos H&M
Mixer Design Series 4.7L Blossom - Artisan
KitchenAid Mixer Design Series 4,7L Blossom - Artisan
799 £ på kitchenaid.co.uk
Kredit: KitchenAid