Walmart Shark Vacuum Sale: Toptilbud på hajstøvsugere i 2023

instagram viewer

Når vejret bliver varmere, bruger vi alle mere tid uden for, hvilket betyder mere snavs, pollen, og kæledyrshår kommer ind i vores hjem og slår sig ned på vores gulve. Hvis du ikke har et godt vakuum, kan det hurtigt blive en tidskrævende udfordring at holde dit tæppe og dine hårde gulve rene på denne tid af året. Heldigvis, Walmart satte tonsvis af populære Shark-støvsugere til salglige i tide til forårsrengøring, og vi ses rabatter på hele 44 %.

Haj støvsuger er kendt for at have kraftfuld sugning, effektive børsteruller og brugervenlige designs som gør dem nemme at betjene. Mærket klarer sig konsekvent godt i Godt Husholdningsinstitut's tests. "Vi har fundet ud af, at Shark-støvsugere normalt tilbyder innovative og avancerede funktioner til en fantastisk pris," siger Carolyn Forte, administrerende direktør for Home Care & Cleaning Lab.

Lige nu sker der voldsomme rabatter på topmodeller, herunder Shark Wandvac System, som tjente en GH Rengøringspris. Vores professionelle fandt ud af, at denne stavstøvsuger er veldesignet og overraskende kraftfuld, især til hurtige oprydninger—

insta stories
det er i øjeblikket $50 i rabat. Du vil også være i stand til at finde snavs-jagende opretstående støvsugere på udsalg som Shark Navigator Anti-Allergen model, som har et indbygget HEPA-filter til at fjerne pollen, skæl og andre mikroskopiske partikler i dit hjem.

Forude er de bedste Shark-støvsugere til salg hos Walmart lige nu, men husk på, at lageret sandsynligvis ikke vil vare længe. Nogle få modeller er allerede udsolgt, så få et forspring forårsrengøring med disse nedsatte støvsugere, mens du stadig kan.