Blågrønt græskar betydning for Halloween 2023

instagram viewer

Hvis du har børn med fødevareallergi, kan Halloween være stressende. Undgå at udløse slik, sortere i dit lille barns gemmer og fjerne usikre godbidder lægger en dæmper på ferien. Det ville være fantastisk, hvis huse havde en slags tegn på, at deres trick-or-treat-tilbud var sikre for følsomme børn. Oh vent, der er! Hvis du nogensinde har undret dig over, hvad blågrønne græskar betyder på Halloween, har vi oplysningerne. Det Blågrønt græskar projekt begyndte som en måde ikke kun at øge bevidstheden om fødevareallergier, men også inkludere dem, der har dem i al det sjove Halloween.

Det er rigtigt, hvis du ser et blågrønt græskar på Halloween, skal du vide, at det nok ikke bare er et farvespring blandt efterårsløvet. Den blå nuance er heller ikke tilfældig. Teal er faktisk
farven på fødevareallergibevidsthed, og græskar i farven på fald foran verandaer og forhøjninger er kommet for at indikere allergivenlige hjem, som enten har separate skåle til forskellige typer slik eller tilbyder nonfood-varer til trick-or-treaters i stedet for. Læs videre for at lære historien om, hvad blågrønne græskar betyder for Halloween, og find ud af, hvordan du deltager i år.

insta stories

Hvordan begyndte The Teal Pumpkin Project?

Becky Basale fra Tennessee, en mor til to drenge – en med svær allergi og en med flere fødevareintolerancer – kom op med denne geniale måde at gøre Halloween sikrere for alle, men især for folk, der har allergier.

Hun malede en græskarblå og satte den udenfor som en måde at markere sit hjem sikkert for alle, der gik forbi og havde fødevareallergi. Da trick-or-treaters ankom, tilbød hun dem nonfood-varer i stedet for det sædvanlige slik for at eliminere risikoen for en allergisk reaktion.

Kom Halloween 2014, Fødevareallergiforskning og -uddannelse (FARE) hørt om Basalones idé og elskede den så meget, at organisationen udvidede den til en international kampagne at "give et alternativ til børn med fødevareallergi såvel som andre børn, for hvem slik ikke er en mulighed."

Ved at gøre det gjorde FARE det sjovt at holde 31. oktober til hele sin mission, så ingen føler sig udenfor. Ifølge Allergisk Liv, Basalones idé har spredt sig over hele USA samt Canada og Storbritannien siden 2014.

Hvordan kan jeg deltage?

Deltagelse er enkel, virkelig! Sådan slutter du dig til Teal Pumpkin-bevægelsen:

1) Mal en ægte eller imiteret græskarblå eller køb et blågrøn græskar online eller i en lokal butik, og placer det på din veranda eller forhøjning.

Blågrønt græskarplæneskilt
Big Dot of Happiness Blågrøn græskarplæneskilt
$17 hos Amazon
Blågrønne græskarsnore
SCS direkte blågrønne græskarlys
$12 hos Amazon
Teal Pumpkin Project Garden Flag
SCS Direct Teal Pumpkin Project Haveflag

Nu 10% rabat

$9 hos Amazon
Skum blågrøn græskar
Sjovt Express Foam Blågrøn græskar
$33 hos Amazon
Blågrøn Jack-o'-Lantern slikspand
Generelt skumplastik krikgrønt Jack-o'-Lantern Candy Bucket

Nu 10% rabat

$13 hos Amazon
Blågrønne kunstgræskar - 12 stk
Winlyn Teal Faux Pumpkins - 12 stk
$12 hos Amazon

2) Tilføj dit hus til Blågrønt græskar projektkort (tilgængelig 1. oktober). Dette kort fungerer som en ressource for familier, der planlægger deres trick-or-treat-rute rundt i allergisikre hjem.

3) Giv helt afkald på slik, og giv nonfood-varer ud til trick-or-treaters som legetøj eller festligt tilbehør som midlertidige tatoveringer, klistermærker, perler og mere.

Følg House Beautiful videre Instagram.

Hovedbillede af Taylor Mead
Taylor Mead

Taylor er freelanceskribent, redaktør og social media manager for skønheds-, wellness- og livsstilsmærker og -publikationer.

Hovedbillede af Kate McGregor
Kate McGregor

Kate McGregor er House Beautifuls SEO-redaktør. Hun har dækket alt fra kuraterede indretnings-opsamlinger og indkøbsguider til glimt ind i hjemmet liv af inspirerende kreative, til publikationer som ELLE Decor, Domino og Architectural Digest's Dygtig.