Huse i nærheden af ​​Londons metrostationer falder med 2 % siden Covid-pandemien

instagram viewer

Hus priserne omkring Londons undergrundsstationer er faldet med to procent siden begyndelsen af ​​pandemien, efterhånden som flere byboere, der arbejde hjemmefra ikke længere finder dem vigtige.

Forskning udført af udlejnings- og ejendomsmægler, Benham og Reeves, opdagede det ejendomme kun få øjeblikke fra en metrostation i London ligger nu i gennemsnit på £642.674 - et fald på to procent i forhold til det tidligere gennemsnit på £655.017.

Med flere londonere, der arbejder eksternt som følge af udbruddet af coronavirus (COVID-19), er korte pendlingsafstande blevet mindre ønskværdige. Faktisk gennemsnitlig ejendomspris omkringliggende stationer på Circle-linjen er faldet med syv procent, mens Northern, District, og Hammersmith og City-linjerne alle har oplevet et fald på fire procent.

Mens huspriserne stort set er forblevet statiske på tværs af hovedstads- og centrallinjerne, sagde 57 procent af personerne i undersøgelsen, at de ikke ville betale mere for en ejendom, fordi den lå i nærheden af ​​en undergrundsstation, mens 30 procent sagde, at det ikke er så vigtigt at bo i nærheden af ​​en undergrundsbane, som det var engang.

insta stories

"Hvilken forskel et år gør, og hvem kunne have forudset, at vi stadig stort set ville arbejde hjemmefra næsten et år efter den første lockdown," siger Marc von Grundherr, direktør for Benham og Reeves. "Selvom London-markedet stort set har holdt stand på trods af fortsat pandemisk usikkerhed, er den løbende rådgivning til arbejde hjemmefra har haft en klar indflydelse på den pris, der betales for boliger i umiddelbar nærhed af en Londons undergrundsbane station.'

et undergrundstog stående på stationen med døren åben, london, ukpinterest ikon

Londonboere finder ikke længere afstand til en metrostation vigtig

Tim Grist//Getty billeder

Tag et kig på ændringen i huspriser før pandemien og nu:

  1. Waterloo og City line (var £838,512, nu £749,941)
  2. Cirkel (var £1,113,702, nu £1,041,250)
  3. Northern (var £795,532, nu £760,373)
  4. Distrikt (var £742,545, nu £712,672)
  5. Hammersmith og City (var £720,504, nu £692,137)
  6. Jubilæum (var £711,735, nu £694,460)
  7. Bakerloo (var £799,164, nu £787,959)
  8. Piccadilly (var £705,650, nu £611,159)
  9. Metropolitan (var £612,047, nu £611,159)
  10. Central (var £674,946, nu £675,446)
  11. DLR (var £500,028, nu £501,311)
  12. Victoria (var £786,492, nu £800,124)

Marc tilføjede: 'Selvfølgelig, når dette sker, vil der uden tvivl følge et kraftigt opsving i ejendomsværdierne og så det nuværende landskab præsenterer potentialet for en meget god investering for dem, der er i stand til at købe nu.'

Kan du lide denne artikel? Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få flere artikler som denne leveret direkte til din indbakke.

TILMELDE

Trænger du til noget positivitet eller er du ikke i stand til at komme i butikkerne? Abonner på House Beautiful magazine i dag og få hvert nummer leveret direkte til døren.


21 stilfulde indendørs plantepotter, der passer til ethvert interiør

Farverig indendørs plantepotte

Socorro fliseplanter
Anthropologie Socorro Tile Planter
£55 hos Anthropologie
Kredit: anthropologie.com.uk

Bring Marokkos farve og personlighed ind i dit hjem med denne iøjnefaldende plantepotte. Den er lavet af 100 procent håndlavet stentøj og efterligner fliser fundet i Marrakesh.

Boble indendørs plantepotte

Boblet plantepotte
H&M boblet plantepotte
20 kr hos H&M
Kredit: H&M Home

Ønsker du at lave en ægte stilerklæring? Hvis du er blevet glad for bobletrenden, vil denne bløde cremeplantepotte vidunderligt komplementere det frodige grønne løv på dine stueplanter.

Stribet indendørs plantepotte

Blue Stripe Keramisk Plantekasse
Habitat Blue Stripe Keramisk Plantekasse
£15 hos Argos
Kredit: Argos

Bring en nautisk følelse til dit badeværelse eller køkken med Habitats lyse keramiske plantekasse, håndmalet med blå og hvide striber. Sæt par med en edderkopplante, som det ses her.

Boheme-stil indendørs plantepotte

Xia plantekasse i brun
Xia plantekasse i brun
49 £ på housebeautiful.co.uk
Kredit: House Beautiful Marketplace

Bring et botanisk præg til dit indendørs rum, og skab en slående udstilling af frisk grønt med denne plantekasse i boheme-stil i neutral sort og brun. Dette fortjener en plads på din skænk.

Keramisk indendørs plantepotte

Keramisk bladplantemaskine
M&S keramisk kronbladsplanter
15 £ hos Marks & Spencer
Kredit: marksandspencer.com

Tal om at lave en erklæring. Lavet af keramik med en klassisk glaseret finish, denne unikke indendørs plantepotte fra M&S har et delikat kronbladsdesign. Vi elsker også matchende vase, perfekt til at vise dine sommerblomster frem.

Crackle indendørs plantepotte

Crackle Pink Plant Pot Medium
Crackle Pink Plant Pot Medium

Nu 28% rabat

£10 hos Oliver Bonas
Kredit: OLIVER BONAS

Med en knitrende finish er denne keramiske plantekasse den perfekte måde at pifte dit hjemmekontors skrivebord op. Vælg mellem tre farver og to størrelser.

Vandhyacint indendørs plantekasse

Mønstret vævet vandhyacintplantekasse
John Lewis & Partners mønstret vævet vandhyacintplantemaskine
£28 hos John Lewis
Kredit: John Lewis

Vi elsker denne vandhyacintplantemaskine i kurvestil, som har en indvendig vandtæt foring, så du kan springe planter lige ind. Den er utrolig alsidig, så du kan altid bruge den til at opbevare tæpper eller legetøj i stedet for.

Abstrakt indendørs plantepotte

Liljekrukke i mørkeblå og hvid
Liljekrukke i mørkeblå og hvid
46 £ på housebeautiful.co.uk
Kredit: House Beautiful Marketplace

Med brede, flydende penselstrøg ville denne mørke abstrakte plantekasse helt sikkert løfte en af ​​dine lækre grønne stueplanter.

Tekstureret indendørs plantepotte

Terracotta plantepotte og underkop
Terracotta plantepotte og underkop
20 kr hos H&M
Kredit: H&M Home

Vi elsker den teksturerede, solide hvide finish på denne terracotta-plantepotte – og bonus, den har et drænhul i bunden. Praktisk kommer den også med en matchende underkop (15 cm i diameter), så du kan sætte den op og vise den på et øjeblik.

Blå indendørs plantekrukke

Plantepotte af glas
H&M Home Glas plantepotte
20 kr hos H&M
Kredit: hm.com.uk

Få dine planter til at springe med H&M's livlige glaskrukke. Denne koboltblå colourway er et rigtigt syn at se, og tilføjer et udbrud af farve til ethvert hjem. Vælg mellem blå, gul eller lysegrøn.

Indendørs potte af stentøj

Stentøjskasse og underkop hvid
Stentøjskasse og underkop hvid

Nu 60% rabat

16 £ hos Crocus
Kredit: Crocus

Vi elsker denne plantekrukke af stentøj: den er slank og diskret med et dejligt ribbet design og plettet finish. Den matchende underkop løfter sit strømlinede design, mens den reaktive glasur gør hver gryde unik. Den fås i tre størrelser.

Mønstret indendørs plantepotte

Dalloway Dash Grøn Plantepotte Stor
Dalloway Dash Grøn Plantepotte Stor
£22 hos Oliver Bonas
Kredit: oliverbonas.com

Denne store plantepotte med sit kontrasterende grøn- og hvidstribede design har små fødder til at hæve den fra jorden. Pop det på en sidebord at beundre dets mønster på afstand.

Glaseret indendørs plantepotte

Stor Reactive Glaze Planter
M&S Large Reactive Glaze Planter
19 £ hos Marks & Spencer
Kredit: marksandspencer.com

Lavet af keramik, er denne stilfulde rillede plantekasse blevet omhyggeligt håndbehandlet for et unikt look. Det er en fantastisk måde at introducere tekstur i dit dekorationsskema, og hvis du har masser af planter til potte, og du vil skabe sammenhæng, kan du ikke gå galt med denne neutrale farvevariant.

Keramisk indendørs plantepotte

Cement Daisy Plantemaskine
Ella James Cement Daisy Planter
£28 hos Not On The High Street
Kredit: Notonthehighstreet.com

Denne smukke indendørs plantekasse i cement er dækket med et dejligt, indviklet margueritprint. Den kan købes alene eller med et valg mellem op til tre grydebøjler – pølsehund, fransk bulldog og mops – for et skævt og personligt præg.

Moderne terracotta indendørs plantepotte

Glaseret gryde med terracotta kant - hav
Glaseret gryde med terracotta kant - hav

Nu 40% rabat

£18 hos Crocus
Kredit: Crocus

Velegnet til brug indendørs og udendørs, dette er en moderne version af terracotta potten, og vi elsker den dybgrønne glasur. Det er et særligt godt valg til altaner, og det har også drænhuller i bunden. Du kan få en koordinerende underkop men det skal du købe separat.

Spættet indendørs plantepotte

Spættede Plantepotter
Spættede Plantepotter
£2.950 på grahamandgreen.co.uk
Kredit: grahamandgreen.co.uk

Pift et tomt hjørne op derhjemme med dette sæt med to plettede plantepotter fra Graham & Green. At skabe din egen indendørs jungle er lige blevet nemmere.

Indendørs potte af stentøj

Stor krukke i stentøj
H&M Home Stor plantekrukke i stentøj
40 kr hos H&M
Kredit: H&M Home

Denne trendy potte i stentøj fra H&M Home er overalt på Instagram. Med en organisk, bølget form og en riflet finish er den perfekt, hvis du vil have noget mere unikt.

Kurv indendørs plantepotte

Stribet Potte, Lille
Stribet Potte, Lille
£6 hos Garden Trading
Kredit: gardentrading.co.uk

Leder du efter en vævet plantekrukke til dit indendørs rum? Dette jutedesign fra Garden Trading hjælper med at holde tingene naturlige og bringe det udendørs ind.

Hvid indendørs plantepotte

Håndmalet indendørs plantekrukke
BAMbotanics Håndmalet indendørs plantekrukke
£10 hos Etsy
Kredit: Etsy.com

Uanset om du leder efter en unik gave til en ven eller ønsker en delikat plantekrukke til din køkken vindueskarmen, vil dette dejlige afskårne design fra Etsy lade planten tale. Vælg mellem hvid eller blød grå.

Keramisk indendørs plantepotte

Medium Dusky Mauve Wavy Keramisk grydedæksel
Gisela Graham Medium Dusky Mauve Wavy Keramisk Grydebetræk
£23 hos Amazon
Kredit: amazon.co.uk

Vis dine yndlingskrukkeplanter frem i denne mørke lilla keramiske potte med et bølget design. Det ville gøre en stor housewarming gave.

Farverig indendørs plantepotte

Stor okkerbladplantepotte
Dunelm stor okkerbladsplantepotte
10 £ på Dunelm
Kredit: dunelm.com

Så glad som en forårsdag er denne bladplantepotte fra Dunelm en sikker måde at booste dit humør på. Hvorfor ikke få en til dig selv og give en til en ven?

Hovedbillede af Lisa Joyner
Lisa Joyner

Senior Digital Writer, House Beautiful og Country Living


Lisa Joyner er Senior Digital Writer hos House Beautiful UK og Country Living UK, hvor hun har travlt med at skrive om hjemmet og interiør, havearbejde, hunderacer, kæledyr, sundhed og velvære, landskabsnyheder, inspiration til små rum og de hotteste ejendomme på markedet.