RHS Urban Show 2024 Datoer, billetter: Small Space Gardening Exhibit

instagram viewer

Royal Horticultural Society (RHS) har annonceret lanceringen af ​​sit første store indendørs show, løber fra den 18 21. april 2024 i det centrale Manchester – og det er udelukkende dedikeret til havearbejde i små rum.

RHS Urban Show på Depot Mayfield fejrer haveboomet, der finder sted i britiske byer give byboerne ideer til at pifte altaner, vindueskarme, bittesmå græsplæner og kompakte gårdhaver op.

Med en industriel placering vil det være en anden affære end den nuværende RHS-liste af blomstershows, som omfatter den verdensberømte Chelsea blomsterudstilling og populær Hampton Court Palace Garden Festival.

Højdepunkter inkluderer fordybende planteinstallationer, praktiske workshops, designinspiration til vertikal havearbejde og et kurateret udvalg af planteskoler, der sælger stueplanter til små rum. Den indflydelse gartneriet har på indretning, kunst, wellness og bæredygtighed vil også blive udforsket.

urter i plantepotter, der vokser i en vindueskarmpinterest ikon
Kseniya Ovchinnikova//Getty billeder

Det nye Urban Show er en del af RHS' strategi om at åbne havearbejde for alle, hvor som helst.

insta stories

"I de seneste år har der været et ægte haveboom, og vi tror, ​​at flere unge mennesker, der bor i byer, nu dyrker planter," siger Helena Pettit, direktør for haver og shows. 'Vi er så glade for at bringe et nyt RHS-show dedikeret til urban gardening til centrum af Manchester næste år. RHS Urban Show har til formål at bringe havearbejde til et nyt publikum og demonstrere, at hvis du har planter, er du gartner.

den naturlige affinitetshave for aspe ved rhs chelsea blomsterudstilling 2023, fra kategorien alt om planterpinterest ikon

Den naturlige affinitetshave for Aspens på RHS Chelsea Flower Show 2023, fra kategorien Alt om planter

RHS / Tim Sandall

'Der sker allerede så meget stort arbejde i hele byen for at gøre den grønnere, og vi er glade for at hjælpe med at støtte denne voksende bevægelse. Vi ønsker at få endnu flere mennesker, der bor i Storbritanniens næststørste by, inspireret til at dyrke planter og skabe forbindelse til den naturlige verden. Med over 80 procent af den britiske befolkning, der bor i byer, vil det nye show gøre det muligt for flere byboere at have haven, især hvor adgangen til grønne områder kan være begrænset.'

Billetter til 2024 RHS Shows vil blive sat til salg til RHS medlemmer mandag den 21. september og til offentligheden mandag den 28. september. Besøg rhs.org.uk at bestille din.

Følg House Beautiful videre TikTok og Instagram.


The Garden Edit
Elland 3 pers. hjørnesofasæt
Elland 3 pers. hjørnesofasæt
£799 hos Dunelm£800 hos Robert Dyas
Kredit: Dunelm
Solar Flaming Bamboo Torch x 3
Solar Flaming Bamboo Torch x 3
46 £ hos Glow
Kredit: The Glow Company
Rustik Arch Wall Spejl Have Udendørs
HomewareEmporiumCo Rustik Buevæg Spejl Have Udendørs
£64 hos Etsy
Kredit: Etsy
Capri Have sofabord
M&S Collection Capri Have sofabord
249 £ hos Marks & Spencer
Kredit: Marks & Spencer
Ives Tæppe Grønt
Ives Tæppe Grønt
£79 på landofrugs.com
Kredit: Land of Rugs
Bushwood bambus lanterne
Bushwood bambus lanterne

Nu 71% rabat

£12 på abigailahern.com
Kredit: Abigail Ahern
Hovedbillede af Lisa Joyner
Lisa Joyner

Senior Digital Writer, House Beautiful og Country Living


Lisa Joyner er Senior Digital Writer hos House Beautiful UK og Country Living UK, hvor hun har travlt med at skrive om hjemmet og interiør, havearbejde, hunderacer, kæledyr, sundhed og velvære, landskabsnyheder, inspiration til små rum og de hotteste ejendomme på markedet.