Påskekurv - 10 påskeæggekurve at købe nu

instagram viewer

Giv påskeharen et løb for pengene med Fortnum & Masons ultimative sæsonbestemte udvalg. Præsenteret i en dejlig dekorativ mulepose med gyldne pralineæg, påskeblandingste, glutenfri simnelkiks og lækre nougat-chokoladeæg - perfekt til en familieæggejagt.

Med et udvalg af søde sager vil dette dekadente kuffertsæt helt sikkert bringe noget glæde denne påske. Få fingrene i det, før det er for sent...

Overrask en du holder af (eller forkæl dig selv) med denne postkasse-påskegodbidder. Sprængfyldt med M&S chokoladegodter finder du en chokoladekanin, et net af plettede æg, mini mallow piske og meget mere.

Kender du en med en sød tand? Så er denne lækre kurv perfekt til dem. Fyldt med chokoladeappelsin-godter, chokoladebikage og chokoladefudge, tikker den alle boksene. Du har endda mulighed for at få det personliggjort.

Sæt en fjeder i nogens trin ved at samle denne dekadente Selfridges påskekurv op. Alt sammen pakket ind i en flettet kurv (perfekt til sommerens picnics), den indeholder mælkechokoladekarameller, saltet karamel karamel, praline vagtelæg og Selfridges' Selection kakao teposer i en pakke med 20 stk.

insta stories

Leder du efter en luksuriøs kuffert denne påske? Vi har fået øje på denne fra Fortnum & Mason, der byder på blomsterteer, strålende kiks, chokolade i massevis og selvfølgelig den berømte F&M fletkurv.

Denne søde kurv, med ni dekorerede trøfler og påskeharer, vil helt sikkert glæde. Perfekt præsenteret i en gaveæske, synes vi, at dette ville være en vidunderlig påskegave.

Denne lækre æske med godter byder på sandkager, marmelade, honning og et velsmagende kiksudvalg.

Denne ultimative hæmmerkollektion er genial til dem med en sød tand. Indeni finder du en velsmagende chokoladesandwich, den højt elskede påske H-Box og en lækker chokoladebjørn.

Følge efter Smukt husTikTok og Instagram.


Lisa Joyner er Senior Digital Writer hos House Beautiful UK og Country Living UK, hvor hun har travlt med at skrive om hjemmet og interiør, havearbejde, hunderacer, kæledyr, sundhed og velvære, landskabsnyheder, inspiration til små rum og de hotteste ejendomme på markedet.