Hvor blev 'Frasier'-genstarten filmet?

instagram viewer

Efter 20 års pause efter 11 sæsoner, Frasier er tilbage. Mens den originale serie foregik i Seattle, genstart bringer karakteren af ​​Dr. Frasier Crane tilbage til Boston. Kelsey Grammer vender tilbage for at spille den ikoniske rolle. Mens du forkæler dig med den friske 10-episoders del – med de første to afsnit nu på Paramount+ og resten falder ugentligt om torsdagen – vi har udstukket alle svarene på din brændende indstilling og optagelsessteder spørgsmål.

fraiser
Pamela Littky/Paramount+

Hvor er Frasier Genstart sæt?

Som en genopfriskning var den originale serie et spinoff af Skål. Set i Boston, Skål først introducerede karakteren fra Frasier i 1984 under den tredje sæson af serien. Frasier flyttede derefter til Seattle i spinoff. Før denne flytning forlod hans kone ham. På det tidspunkt reagerede han ved at true med at hoppe ud af en afsats, hvis hun ikke tog ham tilbage. Han blev talt ned, og deres forsoning var kortvarig. I den Frasier pilot, han adresserede flytningen: “For seks måneder siden boede jeg i Boston. Min kone havde forladt mig, hvilket var meget smertefuldt. Så kom hun tilbage til mig, hvilket var ulidelig... Oven i købet var min praksis gået i stå, og mit sociale liv bestod af at hænge rundt på en bar aften efter aften. Ser du, jeg klamrede mig til et liv, der ikke fungerede."

insta stories

l r jack cutmore scott som freddy og kelsey grammer som frasier crane i frasier, episode 2, sæson 1 streaming på paramount, 2023 fotokredit chris hastonparamount
Chris Haston/Paramount+

Så han flyttede tilbage til sin hjemby Seattle. I finalen i den originale serie tog Frasier beslutningen om at flyve til Chicago for at jage en kærlighedsinteresse i stedet for at tage til San Francisco, hvor han fik et tv-job. Nu er han tilbage i Boston for at genoprette forbindelsen til sin fremmedgjorte søn, Freddy, skabe nye forhold og opfylde en gammel drøm eller to.

Hvor blev Frasier Reboot filmet?

l r toks olagundoye som olivia, kelsey grammer som frasier crane og nicholas lyndhurst som alan i frasier, episode 1, sæson 1 streaming på paramount, 2023 fotokredit chris hastonparamount
Chris Haston/Paramount+

Det Frasier genstart blev filmet foran et live studiepublikum i Paramount Studios i Los Angeles. Alt men en episode af den originale serie blev også optaget i Los Angeles.

Vil Skål Bar være med i showet?

jubel
NBC//Getty billeder

Indtil videre ser det ud til, at det ikke bliver det. Serien introducerede en ny bar kaldet Mahoney's. Mens han var der med en gammel ven og en ny kollega, refererer Frasier til at bruge meget tid "på en bestemt bar", men nævner ikke Skål. Det er uklart, om baren stadig er åben eller ej Fraiser univers. I interviews, Grammer har ikke bekræftet eller afvist, at bjælken vil blive vist i serien. Det vil tiden vise!


Du elsker at filme steder. Det gør vi også. Lad os besætte dem sammen.


Følg House Beautiful videre Instagram.

Hovedbillede af Kelly Allen
Kelly Allen

Associeret redaktør

Kelly Allen er den nuværende Associate Editor på Smukt hus, hvor hun dækker design, popkultur og rejser til digital og trykt magasin. Hun har været med holdet i næsten tre år, deltaget i branchearrangementer og dækket en række emner. Når hun ikke ser alle nye tv-serier og film, gennemser hun vintagebutikker, beundrer hotelinteriør og vandrer rundt i New York City. Hun har tidligere arbejdet for Lækkert og Kosmopolitisk. Følg hende videre Instagram.