Peloton Prime Day Sale 2022

instagram viewer

Hvis du har gået frem og tilbage på at erhverve en Peloton cykel, vi har gode nyheder. I dag er dagen til at sige ja. Takket være Prime Early Access Salg, den originale Peloton stationære cykel er $220 i rabat (15% rabat), hvilket officielt gør det til cyklens laveste pris nogensinde for en Peloton-cykel på Amazon, ifølge CamelCamelCamel.

Læs mere: Bedste Prime Early Access Apple-tilbud

Og ikke kun sparer du hundredvis af dollars på Pelotons billetpris, men du får også gratis Prime levering og gratis montering med levering.

Peloton original Peloton cykel

Original Peloton cykel

Peloton original Peloton cykel

Nu 14% rabat

$1.245 hos Amazon

Det er ingen hemmelighed, at cyklen vil pifte dit træningsspil op derhjemme og hjælpe dig med at nå dine vægttabsmål og tilføje spænding til din daglige rutine. Med et lille fodaftryk passer cyklen perfekt til ethvert træningsrum derhjemme, uanset om du bor i et hjem eller lejlighed. Cyklen har også et polstret justerbart sæde, et komfortabelt styr og en 22" HD-touchskærm, der kan vippes for at kunne rumme forskellige højder afhængigt af det rum, du er i.

insta stories

Læs mere: Bedste Housewarming gaver til mænd

Vil du høre flere fantastiske Peloton-nyheder? Tonsvis af andet Peloton gear kan også findes i Amazons Prime Early Access-fitness-tilbud. Alt fra de officielle cykelsko, vægte, styrketræningskameraer og mere er op til 25 % rabat.

Læs mere: Bedste tilbud på Prime Early Access Løbebånd

Disse Peloton-produkter er til salg på Amazon
Peloton cykelmåtte | 72

Læs mere: Det mest stilfulde træningsudstyr

Dette kan være det nemmeste og mest beleilige tidspunkt at købe en Peloton for resten af ​​dette år. Tag din personlige fitnessrejse til det næste niveau, og sørg for en af ​​disse dårlige drenge til dig selv. Eller endnu bedre, gave en til din bedste ven eller elskede!

SHOP HER


Følg House Beautiful videre Instagram.

Fra: Mænds sundhed USA
Hovedbillede af Alexis Benveniste
Alexis Benveniste

Alexis Benveniste er en skribent og redaktør, der stolt internerede hos ELLE for mange måner siden; hendes arbejde har været omtalt i The New York Times, The Washington Post, Vanity Fair, Bloomberg og andre bemærkelsesværdige forretninger.