Denne designers hjem er ikke længere "grundlæggende, beige og kedeligt"

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene kommission på nogle af de varer, du vælger at købe.

Hvis du forelsker dig i et hus, men du er bekymret for, at det kan være for intetsigende, så følg med Laquita Tate's føre. Hun tog sig tid til at bringe dristige farver og smukke kunstværker ind for at forvandle et hus til et hjem.

For ikke helt 20 år siden fandt den Memphis-baserede designer, hvad der var næsten et perfekt hjem for hendes familie på fire. Den 4.500 kvadratmeter store nye bygning havde en åben plan, fire soveværelser og tre badeværelser - alt hvad Tate ønskede - men det havde også tre store problemer. "Hele huset var de 3 B'er. Det var Basic, Beige og Kedeligt," husker Tate.

Men Tate gennemskuede den kosmetiske livløshed i det 4.500 kvadratmeter store hus og fokuserede på et fjerde B: Bones. Og de knogler var gode. "Indretningen af ​​huset var fantastisk. Det flød nemt fra det ene rum til det andet,« siger Tate. "Den trængte simpelthen til et ansigtsløft."

insta stories

Med tiden gennemførte Tate en fuldgyldig glam-makeover, der tilførte overflod i farver, mønstre og kunst i hele hjemmet. Nu bliver gæsterne mødt af den livlighed i det øjeblik, de træder ind ad hoveddøren.

Det første rum du kommer ind i er en dobbelthøj stue med helt sorte vægge. "De er lærredet for resten af ​​rummet," siger Tate, der tog den følelse til sig ved at skabe et galleri på den ene væg. "Du går ind og ser smukke kunstværker, der er blevet kurateret gennem årene." Resten af ​​rummet er fyldt med mønstret polstring, grønt og en række forskellige teksturer, fra flet til læder.

Når du bevæger dig gennem huset, vil du finde en ny overraskelse rundt om hvert hjørne. Tag for eksempel et af de mest utilitaristiske rum i ethvert hjem: vaskerummet. Tate valgte blanke sorte hvidevarer, sorte skabe og kalejdoskopisk tapet med jungletryk i en regnbue af nuancer. Nu, siger hun, "vaskerummet er som en speakeasy. Det er så uventet." Det er ikke det eneste iøjnefaldende rum i huset; køkkenet kan prale af levende grønne underskabe, og i gæstebadet er der grafisk blæk-pensel tapet.

Imponerende nok gjorde Tate meget lidt i form af større renoveringer for at opnå sit drømmehjem, idet hun primært holdt sig til kosmetisk arbejde - hvoraf meget hun udførte med egne to hænder. "Jeg tog selv fat på et par af projekterne med min mands hjælp," forklarer hun. "Jeg malede mine primære badeværelsesgulvfliser og mine køkkenskabe. Vi foretog også installationen af ​​nogle af vores lysarmaturer og det primære soveværelses loftsventilator."

Alt det håndværk har bestemt givet pote. "Det føltes ikke som hjemme før, kun et hus," siger Tate. "Nu er det et rum, som jeg er så glad for at løbe hjem til hver eneste dag."


Stue

Billedet ovenfor.

Selvom de dobbelthøje sorte vægge måske er det første, du bemærker ved stuen, er det også et meget funktionelt rum. "Disse overdimensionerede sorte stole er super komfortable og er et fantastisk sted at sidde og læse," siger Tate.

Maling: Sherman-Williams, Tricorn Sort. Sort læder stol: Artikel. Kurvestole: Frankrig og Søn. Område tæppe: West Elm. Gulv lampe: West Elm.

stue
Kim Thomas

Tates kunstsamling er på fuld udstilling i stuen.

Stort kunstværk: Danny Broadway. Sort-hvide kunstværker: Monica Lewis kunst.


Køkken

køkken
Kim Thomas

To farver af skabe pifter køkkenet op.

Malingsfarve: Sherwin-Williams, Cremet (øverst), Inverness (nederste). Backsplash: Flisebutik. Bordplader: LL Gulvbelægning. Løber: Amazon. Mobil køkkenø: Wayfair.


Tates kontor

soveværelse med kunst
Kim Thomas

"Det, jeg elsker mest ved mit hjemmekontor, er den inspiration, jeg får, når jeg sidder her og arbejder på kundeprojekter," siger Tate. "Jeg kan når som helst kigge op og se smukke kunstværker prydet på mine vægge. De får mig straks til at smile, og så kan jeg genoptage arbejdet."

Hvid Credenza: Wayfair. Kunstværk over Credenza: Blæsende O'Connor.


Soveværelse

soveværelse
Kim Thomas

Et geometrisk tapet er den perfekte kulisse til sengen i dette blå gæsteværelse.

Lysekrone: West Elm. Fed tapet: Amazon.

soveværelse credenza og opholdsområde
Kim Thomas

"Jeg elsker, at dette værelse føles som et boutiquehotel," siger Tate om det blå gæsteværelse.

Stol: CB2. Kunstværk: Hej Horton.


Badeværelse

toilet
Kim Thomas

Når dine øjne har vænnet sig til leopardtapetet fra gulv til loft i det primære bad, vil du bemærke en overdimensioneret lysekrone, som Tate brugte til at "bringe rummet sammen".

Tapet: Milton og King. Lysekrone: West Elm. Træ skammel: Hjem varer.


Badeværelse

badeværelse
Kim Thomas

Gæstebadet har også et fedt tapet, dette et monokromatisk grafisk print. "Guldet i tapetet gør, at guldhardwaren kan skille sig ud," siger Tate.

Gestural abstraktion tapet: Burke indretning. Fløjlsgardiner: Amazon. Bath Caddy: Antropologi. Billedkanter: IKEA. Kunstværk: Monica Lewis kunst.


Mandens kontor

kontor
Kim Thomas

Kontoret er med sine grønne vægge både humørfyldt og afslappet. "Det er et sted, hvor man kan komme og tænke," siger Tate.

Maling: Sherwin-Williams, Pewter Green. Fløjlsgardiner: Amazon. Skrivebord: Kontor Depot. Stol: Kontor Depot. Skrivebordskunst: Monica Lewis kunst.


Vaskerum

vaskerum
Kim Thomas

Selv Tates vaskerum pakker en punch med farve, mønster og glans.

Vaskemaskine og tørretumbler: Samsung. Tapet: Cole og søn. Taburet: Hjem varer. Hardware: Antropologi.


Spørgsmål og svar

House Beautiful: Hvad var årsagen/inspirationen til det nye design? Hvad er et par måder, hvorpå du opnåede din vision?

Laquita Tate: Jeg ønskede, at mit hjem skulle være et rum, som jeg straks smilede, da jeg gik ind. Hver detalje var med vilje planlagt for at sikre, at hjemmet flød, mens jeg bor.

HB: Stød du på nogen mindeværdige hikke, udfordringer eller overraskelser under projektet?

LT: Da jeg kun lavede ansigtsløftninger af rummene, løb jeg ikke ind i nogen udfordringer eller store overraskelser. Jeg tog en satsning, da jeg besluttede at male mit primære badeværelses klinkegulve. Jeg var ikke helt sikker på, om det ville virke, men til min overraskelse har de holdt sig godt.

HB: Hvor blev størstedelen af ​​budgettet af?

LT: Størstedelen af ​​budgettet blev brugt på at renovere køkkenet. Backsplashen blev foræret til mig af The Tile Shop, men slagterblokkens bordplader og arbejdet for deres arbejde er, hvor jeg brugte budgettet. Vi brugte også et pænt stort budget på at udvide vores terrasse til at have et opholds- og spiseområde udenfor, sammen med et smedejernshegn til at omslutte området.


Vi optjener muligvis kommission fra links på denne side, men vi anbefaler kun produkter, vi bakker tilbage.

©2023 Hearst Magazine Media, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.