Travis Kelces hjem i Kansas City har store 90'er-stemninger

instagram viewer

Travis Kelce har meget at gå for ham: Kansas City Chiefs-spilleren er en af ​​de største tight-ender nogensinde og er tilfældigvis i en rygteromance med Taylor Swift. Når han ikke er det udlejning af restauranter til fester efter spillet, slapper han af i sit hjem i Missouri, som kun kan beskrives som en version af Kens Mojo Dojo Casa House fra Barbie. Baseret på liste billeder af Kelcies ungkarleblok, må vi forestille os, at Queen of Pop har nogle tanker om det 90'er-agtige interiør.

travis kelce og taylor swift
David Eulitt / Getty Images / Cooper Neill / Getty Images

Kelce købte sit hjem i Kansas City, Missouri, for $995.000 i 2019. Beliggende i Briarcliff West-kvarteret blev det 10.000 kvadratmeter store hjem angiveligt bygget i 1994 og renoveret i 2007. Mens hjemmet har gode knogler, er interiøret ret forældet. Granitbordplader, varme træskabe og mosaikfliser dækker det åbne køkken. På oversigtsbillederne skinner hjemmets Kenergy gennem en statue af hestehoved, lædersæder, et spillerum med et poolbord og et træningscenter til hjemmet. Alt det mangler er 22 tv'er!

insta stories

Bortset fra sin størrelse har hjemmet andre eftertragtede aspekter, herunder en udendørs pool, dæk og havepavillon. Der er også en vinkælder, som ser ud til at have vægmalerier af en italiensk kystlinje og himlen (et andet rum, der kunne bruge en makeover, selvom det vil være nyttigt til de tidspunkter, hvor du ikke var, som Taylor ville sige tænker. Og jeg drak bare").

Kelces Missouri Man Cave er ikke det eneste hjem, han ejer. Ifølge New York Post, ejer fodboldspilleren en ejerlejlighed i Orlando, som han deler med sine forældre og bror, Jason Kelce, som han købte for $355.000 i 2019. Selvom hans ejendomsportefølje er stærk, er det ikke noget, der passer til de mange hjem Swift har købt, solgt, boet og elsket i. Hendes nuværende portefølje er vurderet til 150 millioner dollars ifølge Wall Street Journal. Måske hvis parrets romantik bliver seriøs, kan Swift hjælpe Kelce med at opbygge sit boligdesign og ejendomsspil og bringe ham ind i en helt ny æra.


Elsker du at vide, hvad dine yndlingsstjerner laver? Samme. Lad os følge med dem sammen.


Følg House Beautiful videre Instagram.

Hovedbillede af Kelly Allen
Kelly Allen

Associeret redaktør

Kelly Allen er den nuværende Associate Editor på Smukt hus, hvor hun dækker design, popkultur og rejser til digital og trykt magasin. Hun har været med holdet i næsten tre år, deltaget i branchearrangementer og dækket en række emner. Når hun ikke ser alle nye tv-serier og film, gennemser hun vintagebutikker, beundrer hotelinteriør og vandrer rundt i New York City. Hun har tidligere arbejdet for Lækkert og Kosmopolitisk. Følg hende videre Instagram.