Hvor blev 'The Ultimatum: Marry or Move On' sæson 2 filmet?

instagram viewer

Ultimatum: Gift dig eller gå videre er tilbage! De første otte afsnit af reality showanden sæson er officielt faldet på Netflix, hvilket betyder, at det er tid til mere parbyttekaos. Mens seriens premieresæson var optaget i Austin, Texas, den seneste aflevering finder sted i Sydøst. Her er hvad du har brug for at vide om optagelsessted, herunder hvornår produktionen fandt sted der.

Men først, hvordan gør Ultimatum: Gift dig eller gå videre Arbejde?

Som en genopfriskning centrerer showet - arrangeret af Nick og Vanessa Lachey - par, der ikke er på linje med deres fremtid. Den ene vil gerne giftes, mens den anden ikke er så sikker. Når partneren, der vil giftes, stiller et ultimatum, begynder det sjove. Hvert par er enige om at gå fra hinanden og indgå i et "prøveægteskab" med en anden person fra et andet par i showet. I løbet af et par uger oplever de et ægteskab, før de genforenes med deres oprindelige partner til endnu et "prøveægteskab". Efter dette eksperiment, hver person skal beslutte, om de vil gifte sig med deres oprindelige partner, afslutte det forhold eller fortsætte deres livsrejse med deres retssag partner.

insta stories

ultimatum gift eller gå videre l til r nick lachey, vanessa lachey i episode 201 af ultimatum gift eller gå videre

Nick og Vanessa Lachey værter Ultimatum: Gift dig eller gå videre.

Udlånt af Netflix

Hvor var Ultimatum Sæson 2 filmet?

Den nye sæson finder sted i Charlotte, North Carolina. Alle par på showet kommer fra enten North eller South Carolina, ifølge Tudum. Da showet var i produktion, blev rollebesætningsmedlemmer set forskellige steder i byen. En cocktailbar kaldet Billy Sunday placeret i Optimist Hall food court er blandt de fremhævede steder, ifølge Axios Charlotte. Et par blev også set skændes uden for den siden-lukkede restaurant Hot Taco i South End-kvarteret.

ultimatum 2 l til r lisa, brian, james, ryann, roxanne, antonio, trey, riah, kat og alex i sæson 2 af ultimatum cr jackson petty

Besætningen af The Ultimatum: Marry of Move On sæson to omfatter fem par.

Simone Thompson/Netflix

Hvornår var Ultimatum Sæson 2 filmet?

Hvis du er nysgerrig efter, hvornår sæson to blev filmet, er du ikke alene. Produktionen fandt sted fra september 2022 til november 2022. Genforeningsafsnittet falder den 30. august. Det afsnit vil ikke sendes live og blev ifølge filmen optaget i sommeren 2023 Travlhed.


Elsker du at vide, hvad dine yndlingsstjerner laver? Samme. Lad os følge med dem sammen.


Følg House Beautiful videre Instagram.

Hovedbillede af Kelly Allen
Kelly Allen

Associeret redaktør

Kelly Allen er den nuværende Associate Editor på Smukt hus, hvor hun dækker design, popkultur og rejser til digital og trykt magasin. Hun har været med holdet i næsten tre år, deltaget i branchearrangementer og dækket en række emner. Når hun ikke ser alle nye tv-serier og film, gennemser hun vintagebutikker, beundrer hotelinteriør og vandrer rundt i New York City. Hun har tidligere arbejdet for Lækkert og Kosmopolitisk. Følg hende videre Instagram.