Prinsesse Charlotte kan ikke sidde sammen med Kate Middleton prins William under besøg i kongefamilien

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Dette indhold er importeret fra {embed-name}. Du kan muligvis finde det samme indhold i et andet format, eller du kan muligvis finde flere oplysninger på deres websted.

Fra at stå op, når dronningen står, og afstå fra øjeblikke med PDA, til kravet om myrte i det hele taget kongelige bryllupsbuketter, går meget i kongefamiliens protokol og etikette.

Vi vidste dog lidt, at nogle af disse regler også gælder for de yngste medlemmer af monarkiet.

Harpers Bazaar Australien rapporterer det Kate Middleton og prins Williams børn, Prins George og prinsesse Charlotte, er forbudt at sidde sammen med deres forældre, indtil de har lært "kunsten at høflig samtale".

Prinsesse Charlotte

Getty Images

Jeg mener, hvis at tale om luretid ikke er "høflig samtale", hvad er så det?

Udover at læse op på høflig middagssamtale i de kommende år, Kate Middleton og prins William børn er efter sigende også forpligtet til at lære mere end ét sprog.

insta stories

Tidligere i år, MENNESKER bladet rapporterede det Prinsesse Charlotte er allerede begyndt at lære spansk, på trods af at hun lige var startet i skole. Det er en udbredt opfattelse, at det er fordi hendes barnepige, Maria Teresa Turrion, er en spansk indfødt og taler ofte til den to-årige på sit modersmål.

Prins George og prinsesse Charlotte

Getty Images

Og når det kommer til påklædning, lad os ikke glemme, at de små også skal følge en streng kongelig protokol.

I juli sidste år blev BBC bekræftet, at det er obligatorisk for Prins George skal have shorts på som et ungt mandligt medlem af den kongelige familie. Selvfølgelig overtrådte han denne regel i sidste måned, da han havde bukser på til sin onkel Prins Harrys kongelige bryllup, hvor han tjente som sidebarn.

Prins George, nogensinde risikotageren, ikke?

Prinsesse Charlotte

Getty Images

Når det kommer til Prinsesse Charlottes stil, ses den lille prinsesse sjældent uden en farverig smock -kjole med en Peter Pan -krave, et par Mary Jane -sko og en matchende sløjfe.

Prinsesse Charlotte

Getty Images

Følg House Beautiful den Instagram.

Fra:ELLE UK

Katie O'MalleyDigital nyhedsredaktørKatie O'Malley er fungerende digital redaktør hos ELLE UK.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.