Hvem vandt 'The Golden Bachelor'? Gerry Turners vinder afsløret

instagram viewer

De spoilere, du har ventet på, er endelig ankommet: Reality Steve har langt om længe afsløret, hvem der vandt Gerry Turners sæson af Den gyldne bachelor, og svaret er...

Theresa Nist!

instagramSe hele opslag på Instagram

Og ja, de er forlovet i øjeblikket. Yayyyyy. Faktisk fortalte han ABC (uden at nævne navne), at de har tilbragt tid sammen i en hotelsuite på Manhattan: "Jeg kan huske, vi talte om vores yndlingssange, og vi dansede i køkkenet, og vi lavede mad sammen, og vi tænkte hele tiden, at vi skulle sætte os ned og se en lille TV; og samtalen fortsatte bare og fortsatte, og det havde vi ikke meget tid til, og det var virkelig en fantastisk weekend."

theresa, gerry turner
John Fleenor//Getty billeder

Gerry har været åben om, hvor svært det har været for ham at falde for flere kvinder i denne sæson, og fortalte det Bred vifte at han har en beklager (og det involverer Fantasy Suites).

"Jeg har altid forsøgt at forpligte mig til kun at prøve at sige 'jeg elsker dig' til én person resten af ​​mit liv. Jeg ønskede kun at være intim med én person resten af ​​mit liv. Det fejlede jeg," sagde han. "Det var det, jeg hentydede til om at være i nuet og blive helt begejstret for konceptet om at være forelsket. Jeg fortrød det, for jeg følte, at jeg ikke var tro mod mig selv i det øjeblik. Det var, hvad jeg forventede af mig selv, og jeg fejlede. Når du siger det til nogen, kan det blive meget destruktivt.”

insta stories

Fra: Kosmopolitisk USA
Hovedbillede af Mehera Bonner
Mehera Bonner

Mehera Bonner er en berømtheds- og underholdningsnyhedsskribent, der nyder Bravo og Antikvitets Roadshow med lige stor entusiasme var hun tidligere underholdningsredaktør på Marie Claire og har dækket popkulturen i over et årti.