Costco sælger et Le Creuset-sæt med 157 dele - vil du købe det?

instagram viewer

Costco er kendt og elsket for sine bulkprodukter og elskede Kirkland-mærke, men nogle gange er der varer på deres hylder, der simpelthen får os til at sænke hovedet og sige, "Hva." Disse omfatter radiobilerselvfølgelig Bugatti scooter, og vi kunne aldrig glemme udendørs iglo til alle dine alfresco festbehov. Det seneste produkt, som vi og mange andre er besat af? EN 157 dele Le Creuset sæt du kan købe til den beskedne pris af $4.500. Folk er faktisk så besatte, at det chokerende nok allerede er udsolgt.

Sættet har tilsyneladende kunnet købes i et par uger nu, men det får opmærksomhed takket være et indlæg af @gannonbreslin på det sociale medie X, tidligere Twitter. "Costco tilbyder nu et Le Creuset-sæt med 157 dele til $4.500, som ankommer til dit hjem på en PALLE," lyder billedteksten. Forestil dig, at du kommer hjem til din ægtefælle, fortæller dem, at du har lavet lidt af et impulskøb, og så skal du forklare, at det bliver leveret pr. palle. Le Creuset har en hel kultfølge, men at forpligte sig til 157 stykker, fra en hollandsk ovn til en sovsbåd til en tærtefugl, det er sand dedikation.

insta stories

xSe hele indlægget på X

Som man kunne forestille sig, er kommentatorerne meningsfulde. Som svar på indlægget skrev en person: "Latterlig pris. Adskil og køb de stykker, du har brug for." En rimelig pointe, som mange andre tilføjede, at de fleste mennesker ikke ville have brug for, kunne opbevare eller nogensinde bruge halvdelen af ​​det køkkengrej, der er inkluderet i sættet. "Dette er fuldstændig overkill for næsten alle, haha. Flere hollandske ovne, flere gryderetter, sauceskålen, der bliver brugt en gang om året..." sagde en anden. Hvilket rejser spørgsmålet: Hvem ville rent faktisk købe alt dette?

Den originale plakat kom høfligt til forsvar flere gange for dem, der var interesserede i at købe dette sæt, og svarede til en person: "Du ville blive overrasket over, hvor mange menneskers lidenskaber, der laver mad... men nok er denne opstilling bedre for bagere end noget andet." Deri ligger det mest fornuftige svar. Selvom dette måske ikke er for nogens køkken, især hvis du bor i et lille rum til at begynde med, kunne måske en semi-professionel bager eller kok virkelig bruge denne vanvittige aftale. Prisskiltet kan måske afskrække dig nu, men det er faktisk en slags stjæle, når du begynder at undersøge, hvor mange produkter du får. Den eneste ulempe, ifølge nogle kommentatorer, er, at den kun er tilgængelig i rød.

Hvis du ikke har lyst til at vente på, at det ultimative køkkengrejssæt kommer tilbage på lager, er rød ikke din farve, eller du blot ønsker at vælge og vrage de stykker, du har brug for, se disse andre must-have Le Creuset-stykker for at tilføje til din køkken.

Fuldend dit køkken med Le Creuset
På udsalg
Emaljeret støbejerns signaturgryde
Le Creuset emaljeret støbejerns signaturgryde

Nu 33% rabat

$180 hos Amazon
På udsalg
Emaljeret støbejern signatur rund hollandsk ovn
Le Creuset emaljeret støbejernssignatur rund hollandsk ovn

Nu 20% rabat

$312 hos Amazon
Emaljeret støbejerns brødovn
Le Creuset emaljeret brødovn i støbejern
$300 hos Amazon
På udsalg
Klassisk støbejernshåndtagsgryde
Le Creuset klassisk støbejernshåndtag

Nu 17% rabat

$100 hos Amazon$100 hos Nordstrom$100 ved Sur la Table
Bogstavmærke
Meghan Shouse

Assisterende redaktør

Meghan er assisterende redaktør på Smukt hus hvor hun skriver om boligindretning, popkultur og møbler.