Joanna Gaines' accentstole indrammede hendes juletræ perfekt

instagram viewer

Joanna Gaines spildte ingen tid med at få sin families juletræ op efter kalkundagen, og hun delte juleafsløringen på Instagram. Mens vi blev fascineret af det smukt oplyste træ, fangede noget andet i indlægget vores øje: et par elskede grønne accent stole som bare så perfekt indrammede hendes kæmpegran. I videoen passer den dybe olivengrønne så fint sammen med den vinterlige skovscene i hendes stue, og med en hvid smide tæppe draperet oven på en af ​​stolene, det var perfekt. Selvom vi ikke kan sige med sikkerhed, hvor hun har fået dem, ligner de disse smukke CB2 accent stole.

Hvis du har plads til buede fløjls-accentstole som hendes, ved du, at de er det perfekte kryds stil og komfort. Sædet kan være det perfekte sted at krølle sig sammen som en kat i solen, og disse drejelige er robuste nok til selv de mest aktive børn, der klatrer op på dem. I Reel kan du endda se Gaines søn Crew kravle oven på stolen for at få et bedre kig på træet.

instagramSe hele opslag på Instagram

Gaines er for altid vores indretningsinspiration til alt fra

insta stories
Fixer Øvre-stil renoveringer til havearbejde, og det er tydeligt, at hun elsker alt det grønne; så du størrelsen på det juletræ og det violinblad fig? For en stueindretning Magnolia maven ville godkende, fandt vi nogle luksuriøse grønne drejelige accentstole, som du kan shoppe nedenfor. Og hvis du er vært for alle feriefestlighederne i denne sæson, vil de ekstra siddepladser være nyttige, når alle gæsterne ankommer.

Shop drejelige accentstole
Swivel Velvet Accent Chair
CHITA Swivel Velvet Accent Chair
$550 hos Amazon
Ashworth Velvet Swivel Barrel Chair
Willa Arlo Interiors Ashworth Velvet Swivel Barrel Chair

Nu 13% rabat

$290 hos Wayfair
Medoc drejestol
Crate & Barrel Medoc drejestol
$1.199 hos Crate & Barrel
Celeste drejestol
Foryngelse Celeste drejestol
$1.649 ved Rejuvenation
Bogstavmærke
Janae McKenzie

Associeret Shopping Editor

Janae McKenzie dækker alt, hvad der handler om at shoppe for House Beautiful. Som associeret shoppingredaktør afsøger hun konstant de bedste fund for hver del af dit hjem. Janae har en MA i journalistik fra University of Missouri og er blevet udgivet i Glamour, Food Network og Vox Magasinet.