De bedste stueplanter at købe baseret på dit stjernetegn

instagram viewer

Ligesom dem, der identificerer sig som en Vædder, har zebraplanten en vild stribe - bogstaveligt talt. De blanke grønne blade er stribede med cremefarvede årer, påpeger Stardust. Begge er mere edgi sammenlignet med deres jævnaldrende (dvs. andre stjernetegn eller planter). Den ambitiøse zebraplante kan endda blomstre, med gyldne dækblade.

Salvie er en del af myntefamilien, og den kan godt vokse indendørs, hvis den er et solrigt sted. Salvie betragtes som en heldig plante for Tyren, fordi dens træessens antænder tyrens jordnærhed, siger Stardust. "Ikke kun det, men det hjælper med at skabe en spirituel forbindelse mellem Tyren og verden," tilføjer hun. Salvieplanten kan også jorde en Tyr, da den kan hjælpe med at lindre deres mindre angst.

Det vilde ved luft planter er de faktisk ikke har brug for jord for at vokse. De kan trives i, du gættede rigtigt, luften! Og ville du ikke vide det, Gemini er et lufttegn, påpeger Stardust. Både luftanlægget og Gemini er ret tilpasningsdygtige, forklarer hun. Med hensyn til hvordan du viser din luftplante, er mulighederne uendelige, da du kan placere dem i alt fra terrarier til skaller.

insta stories

Starten på kræftsæsonen og sommersolhverv er lige omkring samme tid i juni, og starter den officielle start på sommeren. Så det er fornuftigt, at kræft vil tilpasse sig en plante, der blomstrer i løbet af deres sæson, siger Stardust. I lighed med kræften er calathea dottie-planten følsom over for sit miljø, men kan passe sig selv på grund af sin hårde natur. Disse smukke planter kan prale af magenta penselstrøg, der næsten ser ud som om de er blevet malet på de brede mørkegrønne blade.

Det violinblad figentræ ved, hvordan man får opmærksomhed. (For eksempel bliver mængden vild, når disse planter ankommer til Costco). Den glamourøse plante er over toppen med sine rige og blanke blade, der kræver opmærksomhed, siger Stardust, ligesom spotlight-elskende Løver. "Til tider kan denne plante være følsom over for sit miljø, på samme måde som Leo føler sig i deres kerne," siger Stardust.

ZZ planter er super kølige og lav vedligeholdelse, ligesom Jordens tegn Jomfruen, siger Stardust. Jomfruer har en tendens til at være introverte, der håndterer deres problemer på et personligt plan og foretrækker privatliv, hvilket gør dette til et ideelt plantematch. ZZ-planten har blade, der ser ud som om de hører hjemme på en blomsterstængel, bortset fra at de er blanke. Disse tørke-tolerante planter er nemme at dyrke og har brug for vand hver par uger.

Fredsliljen med sine blanke grønne blade og smukke hvide blomster repræsenterer balance, fred og medfølelse - som alle er beskrivelser, der bruges til at karakterisere Vægtene. "Derfor er dette det bedste match, man kunne bede om, da de er totalt på linje med hinanden på et spirituelt plan," siger Stardust.

Ifølge Stardust vil Skorpioner sætte pris på, at slangeplanter har en tendens til at vokse i deres egen takt og i deres egen tid. De skulpturelle opretstående grønne blade har ofte en chartreuse-kontur og er statement-magere. De er bedst, når de overlades til sig selv, og de kræver mindre opmærksomhed end andre planter, siger hun. "Vær forsigtig, for det er de giftig for kæledyr, ligesom skorpionens stikkere kan være for dem, der propper i deres liv, siger Stardust.

Både kaffeplanter og Skytten kan give et rum energi, siger Stardust. "I lighed med Skytten er kaffeplanter kølige planter, der er nemme at passe og er meget tilpasningsdygtige," siger hun. Som en sjov overraskelse dyrker disse smukke stueplanter også bær, der indeholder frø, der kan blive til kaffebønner, men tålmodighed er en dyd, fordi der kan gå nogle år, før de er klar til det høst.

Stardust afslører, at Stenbukken betragtes som stjernetegnets administrerende direktør, så de får inspiration til at stresse hårdere fra et pengetræ. "Pengetræer bringer trods alt overflod, held og lykke til dem, der har det i nærheden af ​​sig - alt sammen følelser, som Stenbukken elsker," siger hun.

Den lyserøde dronningens tårer-plante betragtes som en "venskabsplante" på grund af dens frodige blomster, der gør det nemt at give en gave igen og igen. Det er ret spot on for Aquarius, som, siger Stardust, er tegnet på humanitarisme og venskab.

"Sporet af glamourøse vinstokke fra perlerækken overlader meget til fantasien, hvilket gør det perfekt til Fiskene, der lever gennem deres fantasier," siger Stardust. Disse planter er også en statement maker, perfekt til de kunstneriske Fiskene.

Ud over at købe din perfekte plante, pin, print eller gem denne praktiske grafik i din bærbare mappe. På den måde, næste gang du skal bruge en housewarming gave eller sidste øjebliks gave til nogen, find blot deres stjernetegn og giv dem den tilsvarende plante.

Brittany Anas er en tidligere avisreporter (Denver Post, Boulder dagligt kamera) blev freelanceskribent. Før hun slog til på egen hånd, dækkede hun stort set alle beat – fra videregående uddannelse til kriminalitet. Nu skriver hun om mad, cocktails, rejser og livsstilsemner for Mænds Journal, Smukt hus, Forbes, Det enkleste, Shondaland, Levelighed, Hearst aviser, TripSavvy og mere. I sin fritid træner hun basketball, styrter pools og elsker at hænge ud med sin uhøflige, men yndige Boston Terrier, der aldrig fik det memo, racen har tilnavnet "America's gentleman".