10 Billige feriehusbyer tæt på populære

instagram viewer

Genève, New York
Gennemsnitlige boligomkostninger: $ 129.124

Beliggende i Finger Lakes -regionen har Genève en fantastisk udsigt over vandet og så meget at lave om sommeren, herunder et væld af vingårde, restauranter fra gård til bord, Smith Opera House og et pulserende centrum areal. Tilbring dagen med at slappe af ved Seneca -søen, og nyd et spa -besøg lige efter. Hvem har egentlig brug for Hudson Valley?

Corpus Christi, Texas
Gennemsnitlige boligomkostninger: $ 157.696

Hjem til Big Shell Beach, Padre Island Surf Camp, Mustang Island og meget mere, Corpus Christie er et ideelt sted for en strandferie. Trækfugle, havskildpadder og andre seje dyreliv pryder også den solrige by, så hvis du elsker dyr, er det et fantastisk sted... og det er kun tre timers kørsel fra Houston og Austin.

Daytona Beach, Florida
Gennemsnitlige boligomkostninger: $ 158.873

Daytona Beach er ikke kun til det ikoniske Daytona 500 NASCAR -løb (der finder sted hver februar, bare FYI). Det har også en temmelig sej strandpromenade til familievenlig sjov, mens det nærliggende vandland i Daytona Lagoon byder på gokarts, lasermærke og vandrutsjebaner. Hvis du vil tage til Orlando eller Kissimmee, er det maks, du skal køre, halvanden time.

insta stories

Sun City, Arizona
Gennemsnitlige boligomkostninger: $ 196,111

Sedona får muligvis al opmærksomheden, men alt hvad du vil, får du i Sun City - tænk på otte golfbaner, syv recentre, fire bowlingbaner og det berygtede Sun Bowl Amphitheatre. Dens trendy hjem i 70’er-stil og skarp arkitektur gør det til en virkelig stilfuld destination i sig selv, og du får svært ved at have svært ved at finde noget sjovt at lave.

Atlantic City, New Jersey
Gennemsnitlige boligomkostninger: $ 241.655

Selvom orkanen Sandy trak et nummer på den berygtede strandpromenade i 2012, er den siden blevet restaureret til sin tidligere herlighed. Flere nye kasinoer åbner på stribe, og det er super tæt på både NYC og Philly, hvilket gør det til en virkelig smart weekendtur - og meget tættere end Hamptons, at starte.

Blue Ridge, Georgien
Gennemsnitlige boligomkostninger: $ 252.694

Bestående af vandrestier og frugtplantager (hvem vil have en fersken i Georgien?), Kan Blue Ridge ved første øjekast virke lidt landlig. Det har dog en virkelig smuk sø, du kan bruge dage på at nyde nogle super sjove aktiviteter på, herunder kanosejlads og svømning. Det er en malerisk lille by, der minder dig om landskabet og ligger kun en time væk fra Helen.

Fort Bragg, Californien
Gennemsnitlige boligomkostninger: 379.905 dollar

Fort Bragg ligger i udkanten af ​​Calis Mendocino -kyst og er kendt for sine farverige glassten på Glass Beach. Med vilde sæler, en pletfri havn og endda en hvalfestival hver sommer er den perfekt til vandelskere med en eventyrlig side og et stenkast fra Sacramento.

Plymouth, Massachusetts
Gennemsnitlige boligomkostninger: $ 386,003

En dejlig kystby lige syd for Boston, Plymouths rige historie går forud for sig selv. Den er kendt som "America's Hometown" og har en typisk New England -stemning. Den historiske arkitektur, butikker i centrum og ekspansiv havudsigt vil få dig til at komme tilbage hvert år. Og hvis du virkelig vil tage ud til Cape Cod, ved du, at det kun er 30 minutter væk.

Waikoloa, Hawaii
Gennemsnitlige boligomkostninger: $ 512, 463

Selvom Waikiki måske får al opmærksomheden, kan man hævde, at Waikoloa er lige så dejlig... hvis ikke bedre. Beliggende på Big Island, har dette rolige paradis havblåt vand, en golfbane, snorkling og dykning aktiviteter og meget mere - hvilket gør det til et ideelt feriested om sommeren, eller når du bare vil slippe af med kulden vejr.

The North Fork, New York
Gennemsnitlige boligomkostninger: $ 678.925

Det lyder af meget, men da nærliggende Hamptons -hjem koster næsten det dobbelte af prisen, er North Fork en stjæl - og har mange af de samme faciliteter at starte op. Tænk på private pools, en livlig bar og restaurantscene, masser af indkøb og en afslappet stemning på stranden.