Blake Lively kalder denne lille irske by hendes andet hjem

instagram viewer

Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel.

Blake Lively bor muligvis i New York sammen med ægtemanden Ryan Reynolds og hendes to døtre, men bliv ikke overrasket, hvis du får øje på stjernen, der nipper til en Guinness i Irland nogen dag nu.

Ved premieren på hendes nye film, En enkel fordel, indrømmede skuespilleren, at hun var blevet forelsket i Emerald -øen og især en bestemt by.

'Nå, hvis alle går og ser Rytmesektion på biografer i februar, så bliver vi nødt til at lave et par mere, der er omkring fem bøger, så det bliver vores andet hjem - Dublin bliver mit andet hjem, 'afslørede hunHEJ!.

Moderen til to anbefalede også hendes fans at besøge Avoca i County Wicklow, som hun kun kunne beskrive som ren 'himmel'.

'A Simple Favor' britisk premiere - Blake Lively

Dave J HoganGetty Images

'Åh min gud, kan vi tale om Avoca, har I været i Avoca?' spurgte hun publikationen.

'Du skal tage til Irland bare for at gå til Avoca, det er bare himlen. Hvordan det er beskrevet i bibelen er unøjagtigt, himlen er hvad Avoca er... det er bare håndvævere og fantastiske bagværk, og det er bare himlen. '

insta stories

Ifølge amtets turisme internet side, Avoca er en lille by i County Wicklow beliggende ved floden Avoca, tidligere kendt som Newbridge.

Slea Head County Cork Irland

Geografi FotosGetty Images

Kendt for at være placeringen af ​​BBC -serien Ballykissangel, byen er også berømt for håndvævning. Jet-settere vil måske også besøge byens miner, Mottee Sone, Knockanree Garden og snuble over Avoca Valley Walk.

Byen er også hjemsted for flere fantastiske AirBnb -ejendomme som denne tilbagetrækningssted og stort stenhus.

Skuespilleren blev forelsket i Dublin, mens hun filmede sin kommende film og tilbragte flere uger i byen med sin familie.

Det er det, vi flytter til Avoca!

" En simpel favor" New York Premiere

Steven FerdmanGetty Images


Fra:ELLE UK

Katie O'MalleyDigital nyhedsredaktørKatie O'Malley er fungerende digital redaktør hos ELLE UK.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.