Prinsesse Eugenies bryllupskina byder på en sød hyldest til hendes Ivy Cottage -hjem

instagram viewer

Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel.

Prinsesse Eugenie og Jack Brooksbank

Getty Images

Med to uger tilbage til de knytter sig, har Royal Collection Trust startet nedtællingen til Prinsesse Eugenie og Jack Brooksbank's store dag ved at frigive deres officielle bryllupskina.

Den firdelte mindeindsamling indeholder en rutsjebane, 20 £, en miniaturekop og underkop, £ 25, en pillbox, £ 29 og en tankard, £ 39, hvilket er det tætteste på det traditionelle kongelige bryllup krus.

Royal bryllup krus

Royal Collection Trust /Hendes Majestæt Dronning Elizabeth II 2018

På samme måde som kornblomstblå serien frigivet til markere prins Harry og Meghan Markles ægteskab i maj har hvert element et monogram, der er overvundet af prinsesse Eugenies krone, sammen med parrets sammenflettede monogram. Men porcelænet indeholder også et personligt præg fra brudeparret.

Kongeligt bryllup Kina

Royal Collection Trust / Hendes Majestæt Dronning Elizabeth II 2018

Memorabilierne er dekoreret med kranser af vedbend, valgt til at repræsentere deres hjem, Ivy Cottage, der ligger på grunden til Kensington Palace

insta stories
. De grønne blade vises sammen med engelske vilde blåklokker, forglemmigej og York's hvide rose-sandsynligvis en hyldest fra Eugenie til hendes far prins Andrew, der er hertugen af ​​York.

Prins Andrew, prinsesse Eugenie
Prins Andrew og prinsesse Eugenie i juni 2016

Getty Images

Håndlavet i 22 karat guld, Kina er blevet produceret i Stoke-on-Trent ved hjælp af 250-årig keramik teknikker. Overskuddet fra salget går til The Royal Collection Trust - en registreret velgørende organisation, der er ansvarlig for plejen af ​​Royal Collection.

Souvenirerne kan købes online fra royalcollectionshop.co.uk og i et udvalg af Royal Collection Trust -butikker forud for brylluppet den 12. oktober. Lad årets anden kongelige bryllupsfejring begynde.

Fra:Harpers BAZAAR UK

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.