Denne lavendel labyrint i Michigan kan ses på Google Earth

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Fra Blomstermarker i Carlsbad til Hitachi Seaside Park i Japan, er der masser af Insta-værdige blomstermarker rundt om i verden. Vi fandt endnu en smuk mark fyldt med blomster, som du kan tilføje til din spandliste. Lavender Labyrinth and Herb Garden på Cherry Point Farm & Market minder om en majs labyrint, der er typisk om efteråret, og er så stor, at du kan se den på Google Earth.

Beliggende i Shelby, Michigan, har Cherry Point Farms lavendel labyrint et spiralmønster. Spiralen er beregnet til at være en åndelig rejse og et symbol på din vej i livet, ifølge gårdens internet side. Tiden afspejles i designet, der indeholder "en stencirkel, 12 sammenlåsende cirkler, 52 arbor stolper og syv krydsstykker. "Selvom det ligner en labyrint, er det ikke meningen, at det skal løses som et gåde. Labyrinten er snarere designet som et kontinuerligt kredsløb, så du ikke går vild. I stedet for at finde ud af, hvor du skal gå hen, er labyrintens punkt at meditere og slappe af, mens du spadserer gennem lavendel, en plante kendt for sine beroligende virkninger.

insta stories

Dette indhold er importeret fra Instagram. Du kan muligvis finde det samme indhold i et andet format, eller du kan muligvis finde flere oplysninger på deres websted.

Se på Instagram

Desværre, 2019 Polar Vortex udslettede labyrintens lavendel. Mens Cherry Point begyndte at genplante sidste forår, vil det tage et par år, før labyrinten er fuldstændig restaureret. Den gode nyhed er, at du stadig er velkommen til at gå igennem den. Sammen med at give dig mulighed for at reflektere, fører spadsereturen til urtehaven i midten af ​​labyrinten, som forbliver intakt. Havens 36 senge er arrangeret i form af blomsterblade og er fyldt med snesevis af urter.

Dette indhold er importeret fra Instagram. Du kan muligvis finde det samme indhold i et andet format, eller du kan muligvis finde flere oplysninger på deres websted.

Se på Instagram

Cherry Point Farm & Market er i øjeblikket åbent, og der er intet gebyr for at gå gennem Lavendel Labyrint og Urtehave.

Følg House Beautiful den Instagram.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.