Dette bedst sælgende 43-tommer Hisense Smart TV er 20%, kun i dag

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Lige siden pandemien begyndte, har vi alle deltaget i en fælles aktivitet: binge-watching. Uanset om du er en Netflix -narkoman, en Hulu -stan eller nyder lidt Amazon Prime, er vi alle limet til vores skærme. Når du bruger timer (... og timer) ser tv, kan du lige så godt sørge for, at det er en kvalitetsoplevelse. Amazon diskonterer i øjeblikket deres bedst sælgende Hisense TV. 43-tommer Full HD Smart Android TV med Voice Remote er markeret til $ 199,99, hvilket betyder, at du sparer $ 50. Det er cirka 3 måneders streaming værd!

Hisense 43-tommer Full HD Smart Android TV

Hisense
$329.99

$ 281,14 (15% rabat)

KØB NU

Det budgetvenlige tv er et godt alternativ til dyrere Sony- og Samsung-muligheder. Bedste produkters teknologiske redaktører mærket det som godt af et budgetmærke som sin bedre kendte konkurrent, TCL. Det H55 -serie Full HD Smart TV har et Android-operativsystem med en indbygget Google Assistant. Denne teknologi gør det let at søge efter film at se, og du kan også justere lysene i dit hjem. Humørbelysning, nogen?

insta stories

Du kan også sige farvel til at rulle gennem kanaler ved hjælp af din fjernbetjening. Stemmestyring giver dig mulighed for at åbne apps som YouTube eller Disney+, justere lydstyrken og søge efter dit yndlingsprogram. Hisense TVs signaturlyd skaber klar lyd og dens High Definition 1080p -opløsning betyder, at du vil kunne se sveden falde ned over din yndlingssportspillers ansigt. Det er dog værd at bemærke, at billedet ikke vil være så detaljeret som 4K -tilbud, som er blevet branchestandarden.

Hvis du vil tilslutte yderligere teknologi som f.eks. En soundbar eller hjemmestereo, gør Bluetooth -forbindelsen det enkelt. Der er virkelig ingen grund til ikke at forkæle dig selv med Hisense Full HD Smart TV. Et klarere billede, bedre lyd og en brugervenlig grænseflade vil gøre fjernsynet til en velkommen tilføjelse til dit hjem. Du kan lige så godt binge-watch i stil, ikke?

Fra:Bedste produkter

Paulina Jayne IsaacRedaktørPaulina er weekendredaktør på Cosmopolitan.com.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.