Et kig på hvor Ivanka Trump og Jared Kushner muligvis bor i Washington, DC

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Med den seneste, der snart er første datter, er Ivanka Trump og hendes mand, Jared Kushner tænker på et træk til Washington, D.C., tilbyder vi et par steder, familien på fem måske vil overveje i eksklusive kvarterer, der er populære blandt den politiske skare.

Aaron Terrazas, seniorøkonom i Zillow, siger, at Washington, DC -markedet "er meget anderledes end Manhattan." For eksempel, "uanset hvor de ser ud, går det at være lidt mindre tæt end New York City, og disse kvarterer, især Kalorama og Georgetown, har en historisk charme, der måske mangler i Manhattan. "

Plus, parret får mere for pengene: "Priserne pr. Kvadratfod i DC er betydeligt lavere end på Manhattan," siger Terrazas. "Selv i de dyre kvarterer som Georgetown ser du stadig omkring $ 200 mindre pr. Kvadratfod end i en førsteklasses beliggenhed på Manhattan."

Endnu et plus? Større værfter, større huse, mere grønt og øget privatliv. Selvom sidstnævnte måske ikke er en prioritet for præsidentvalgte Donald Trump, kan hans datter sætte pris på det for hendes familie. Her et par potentielle ejendomme.

insta stories

Chevy Chase

Median boligværdi: $984,700

3115 RITTENHOUSE STREET NW

Zillow

Soveværelser: 4

Badeværelser: 4

Størrelse: 2.136 kvadratmeter

Salgspris: $1,395,000

Appel: Denne renovering af en klassisk 1926 kolonial har fire færdige niveauer, højt til loftet og trægulve i hele huset. Siden Ivanka har vist en appetit til madlavning, hun vil sætte pris på kokkens køkken og morgenmadsbar. Plus, master-suiten har et walk-in closet.

3903 MORRISON STREET NW

Zillow

Soveværelser: 5

Badeværelser: 5

Størrelse: 2.970 kvadratmeter

Salgspris: $1,724,999

Appel: Med Thermador-apparater i rustfrit stål, bordplader i marmor, en dobbelt ovn og fem-gasblus, er køkkenet tegnet her. Huset har også dobbelt walk-in closet og et fuldt færdigt loft og kælder, et dobbelt brusebad med porcelænsfliser og to walk-in closet.

Kalorama

Median boligværdi: $1,319,500

2425 TRACY STED NW

Zillow

Soveværelser: 7

Badeværelser: 8

Størrelse: 8.460 kvadratmeter

Salgspris: $6,995,000

Appel: Kushner/Trump -familien kunne være Obamas naboer! Okay, det er måske ikke uafgjort for begge sider. Men alligevel er dette 8.500 kvadratmeter store hus temmelig fantastisk, især dets tre-etagers vindeltrappe. Der er også underholdningsrum i ambassadestørrelse med lofter på ni til 11 fod, en swimmingpool og poolhus og en elevator. Vagthuset og parkering for op til fem køretøjer kunne være lokkende for deres sikkerhedsteam.

6 KALORAMA CIRCLE NW

SOTHEBY'S INTERNATIONALE REALTY

Soveværelser: 6

Badeværelser: 6

Størrelse: 5.406 kvadratfod

Salgspris: $5,750,000

6 KALORAMA CIRCLE NW baggård

SOTHEBY'S INTERNATIONALE REALTY

Appel: Dette Federal Revival-murstenshus fra 1930 har masser af værelser til underholdning, herunder et bibliotek med tiger-ahorn og en brændeovn udstyret med stue, der åbner ud til en udestue med gulv til loft-vinduer på tre sider. Master-suiten har hans-og-hendes badeværelser og på tredje sal er der et alrum med 11 fod lofter og udsigt over husets haver og terrasser, Rock Creek Park og National Katedral.

Georgetown

Median boligpris: $1,118,400

3016 N STREET NW

Zillow

Soveværelser: 6

Badeværelser: 5.5

Størrelse: 6.258 kvadratmeter

Salgspris: $8,995,000

Appel: Dette murstenshus i føderal stil har allerede præsidentstamtavle-det var her Jackie Kennedy og hendes børn boede i kølvandet på JFKs attentat (se videoen af ​​hendes indflytning herunder). Cirka 1794-ejendommen er optaget på National Register of Historic Places.

Ifølge Washingtoniansk, Jackie Kennedy "havde til hensigt at gøre det til hendes permanente hjem, men fandt det uholdbart at opdrage John Jr. og Caroline i Georgetown fiskebolle, hvor turbusser ofte parkerede uden for deres hoveddør. "Hun flyttede til New York City i 1964, efter at have boet der i mindre end et år. Dets ejer tidligere Miss America Yolande Betbeze Fox sagde, at "kælderen stadig har bolte af stof, som Kennedy -dekoratøren Billy Baldwin købte til at bruge i hele det store hjem."

Dette indhold er importeret fra YouTube. Du kan muligvis finde det samme indhold i et andet format, eller du kan muligvis finde flere oplysninger på deres websted.

2220 Q STREET NW

Zillow

Soveværelser: 5

Badeværelser: 5

Størrelse: 5.220 kvadratmeter

Salgspris: $4,500,000

Appel: Denne meget unikke ejendom har en berygtet historie som en festpude (Chelsea Handler og Ja Rule har optrådt i lokalerne), og da det nu "forsøger at rebrande", er måske Trump/Kushner -familien på fem helt rigtige til det. Beliggende i en privat alkove inden for snakafstand fra Georgetown og Dupont, har huset 2.000 kvadratmeter udendørsareal inklusive et tagbord med en opvarmet pool. Hvis Jared og Ivanka ville prøve det for en nat, er det tilgængeligt igennem Airbnb.

Dette indhold er importeret fra YouTube. Du kan muligvis finde det samme indhold i et andet format, eller du kan muligvis finde flere oplysninger på deres websted.

3030 K STREET NW, LEJLIGHED 106

Zillow

Soveværelser: 3

Badeværelser: 5

Størrelse: 5.200 kvadratmeter

Salgspris: $4,395,000

3030 K STREET NW, LEJLIGHED 106

Zillow

Appel: Her kunne familien opretholde den lejlighedsstil, de er vant til i New York City. Denne spredte penthouselejlighed, der gennemgik en renovering på 3 millioner dollars i 2009, har 1.000 kvadratmeter udendørsareal med 180 graders udsigt over Potomac-floden.

3329 PROSPECT STREET NW, ENHED 6

Zillow

Soveværelser: 4

Badeværelser: 4

Størrelse: 4.550 kvadratmeter

Salgspris: $4,395,000

Appel: En anden lejlighed, denne penthouse duplex bygget i 2008 har 11 fods lofter, gulvvarme og en elevator. Og mens Donald Trump er en bekendt teetotaler, kan hans datter og svigersøn sætte pris på vinkælderen på 1.200 flasker.

Dupont Circle

2030 HILLYER PLACE NW

Zillow

Soveværelser: 7

Badeværelser: 8

Størrelse: 8.020 kvadratmeter

Salgspris: $4,950,000

Appel: Hornblower & Marshall, arkitekterne på Nationalmuseet for naturhistorie og hvad der nu er Phillips-samlingen, tegnede dette fem-etagers hus i 1897. Det er blevet restaureret med badeværelser af Waterworks.

Logan Circle

1401 Q STREET NW, LEJLIGHED 605

Zillow

Soveværelser: 2

Badeværelser: 3

Størrelse: 1.700 kvadratmeter

Salgspris: $1,995,000

Appel: Denne duplekspenthouselejlighed "lever som et hus", erklæres det i noteringen. Det har to stuer, et gourmetkøkken, indhegnet terrasse og to parkeringspladser i garagen. Vinduer i dobbelt højde med fjernbetjente nuancer giver udsigt til de kosmopolitiske omgivelser med træer.

1610 11. STREET NW, LEJLIGHED 4B

Zillow

Soveværelser: 2

Badeværelser: 2

Størrelse: 1.400 kvadratmeter

Salgspris: $999,000

Appel: Selvom denne lejlighed alene måske ikke er stor nok til familien, er den anden penthouse -enhed, 4A, også tilgængelig, ligesom en anden lejlighed på tredje sal. Med Kushners kendskab til fast ejendom kunne han kombinere enhederne og skabe et moderne mesterværk med gulv til loft og lofter i hårdttræ overalt.

1204 Q STREET NW

Zillow

Soveværelser: 6

Badeværelser: 4

Størrelse: 3.995 kvadratmeter

Salgspris: $1,850,000

Appel: De seks soveværelser i denne række hjem tilbyder mere end nok plads til Ivanka, Jared og de tre unge Kushners. Opførelsen fremhæver det som en "sjælden mulighed for at oprette/udvikle dit eget Logan Circle -mesterværk!" Selvom det kan kræver lidt TLC, lyder det som en god mulighed for det ejendomsfokuserede magtpar til at arbejde deres magi.

Fra:By og land USA

Sam DangremondBidragende digital editorSam Dangremond er en bidragende digital redaktør i Town & Country, hvor han dækker mænds stil, cocktails, rejser og den sociale scene.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.