8 bedste pool loungestole i 2021

instagram viewer

Denne justerbare chaiselong er lavet af flet og metal og har en buet form for ekstra komfort - plus at den læner sig tilbage i fem positioner. Den kommer i et sæt med to, så du får mere for pengene, og den har mere end 3.500 5-stjernede anmeldelser til sikkerhedskopiering.

Slank og enkel, denne træstol tilføjer et naturligt præg til dit udendørs rum. Det er lavet af akacietræ og eukalyptustræ med en S-formet silhuet, der er skræddersyet til komfort, så dine timer brugt på at læse ved poolen giver dig ikke rygsmerter. Den bedste del? Chaiselongen kommer fuldt samlet, så du behøver ikke vente med at nyde din nye liggestol.

Foretrækker du en liggestol, der følger med en pude? Denne mulighed indeholder ikke kun en vejrbestandig polyesterpude (findes i øvrigt i flere farver!), Den har også en smuk ramme af eukalyptustræ, et vedhæftet, udtrækkeligt sidebord og hjul for at gøre det lettere at flytte rundt om.

Vejrbestandigt stof? Kontrollere. Justerbart ryglæn? Kontrollere. Indbyggede hjul til let mobilitet? Kontrollere. Denne tidløse marineblå hvilestol har det hele - inklusive et skjult sidebord, du kan trække ud fra siden for at holde dine snacks (eller din cocktail) inden for rækkevidde, mens du slapper af.

insta stories

Foretrækker du en let vedligeholdende plast til dine udendørs møbler? Dette sæt med to pool loungestole er fremstillet med 100 procent polypropylenharpiks i marinekvalitet for at være super holdbar og langvarig. Plus, de kan justeres til fire forskellige positioner og har hjul til at bevæge sig rundt i gården.

Denne 2-i-1 Safavieh-mulighed er både en pool loungestol og en liggestol: Fjern blot de øverste hynder, når du vil hvile helt. Om aftenen skal du trække siderne op og bruge det som ekstra siddepladser til gæsterne.

Gå efter seriøs udendørs hygge med denne dobbelt chaiselong - perfekt til en pool -dag med din partner eller til at sprede sig alene. Det har et tilbagelænet design og kommer med hynder for ekstra komfort.

For en mere luksus mulighed har Serena & Lily dækket dig. Denne pool loungestol er på den dyrere side, men når du ser dens detaljer-en aluminiumsramme med indviklet omviklet reb, der giver den en smukt nautisk look, der er ja, stadig vejrbestandigt-og bemærk, at det også kommer med en pude, du vil se, hvor værd det er det virkelig er.