Victrolas Bluetooth -højttalerbord afspiller musik og oplader din telefon

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Produkter, der gør dobbelt (eller tredobbelt!) Pligt, er nøglen, når det kommer til at indrette et lille rum - jo flere job en vare kan udføre, jo bedre. Og dette bord, som er et simpelt, men chist sidebord i sig selv, er imponerende godt til multitasking. Det er fordi det er mere end bare et sidebord - det er et Bluetooth -højttalerog -en telefon oplader.

Victrola Bluetooth højttalerbord

Urban Outfitters

$180.00

KØB NU

Under den lettere bordplade i træudseende (og oven på de 3 ben) ser du en vævet højttaler. På bagsiden er der et panel med to USB -porte, hvilket betyder, at du kan oplade to enheder på én gang, samt en ekstraindgang, så hvis du foretrækker ikke at streame din musik via Bluetooth, kan du også oprette forbindelse via en hjælpekabel såvel. Og hvad angår Bluetooth -funktionen, kan du streame musik til bordet fra op til 33 fod væk.

insta stories

Størrelsesmæssigt står bordet godt 25,5 tommer højt og måler godt 16 tommer i diameter. Det betyder, at det ikke kun udfører flere job, det fylder heller ikke masser af plads. Åh, og som en ekstra bonus behøver Victrola højttalerbordet ikke at være tilsluttet hele tiden, så du kan bruge det overalt i dit hjem, selvom der ikke er nogen stikkontakter i nærheden - bare tilslut den (opladningsporten er også på bordets bagpanel), når batteriet er lavt, og brug det trådløst, når det er blevet opladet.

Dette indhold er importeret fra {embed-name}. Du kan muligvis finde det samme indhold i et andet format, eller du kan muligvis finde flere oplysninger på deres websted.

Følg House Beautiful den Instagram.

Brittney MorganMarkedsredaktør, Smukt husBrittney Morgan er en kendt havfrue og en jomfru med hang til håndværk, rød læbestift og køber alt for mange kastepuder.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.