12 Ikea -hacks, der tager skabe ud af køkkenet

instagram viewer

Disse opbevaringscentre er livreddere, når det kommer til at holde retter til særlige lejligheder ude af vejen. Plus, en lækker sort bordplade beklædt med bøger og tilbehør giver en ellers kedelig væg en vis personlighed.

Se mere på Made By Girl »

Her er to af Ikeas BESTA -skabe (de er ikke længere på lager, men ethvert køkkenskab fungerer) i hvid høj glans kombineres sammen med træpindben for at skabe det ultimative barskab, selv Don Draper ville være stolt af egen.

Få selvstudiet hos Brittany Makes »

Jo, Ikea sælger masser af skriveborde. Men en DIY kan laves til dine nøjagtige specifikationer. Her bliver køkkenskabe basen, og en træplanke trækker den sammen ovenpå. Glasknapper giver det et eksklusivt udseende.

Få selvstudiet hos Ikea Hackers »

Mand, åh mand, hjælper disse skabe med at arbejde med bar væg vej sværere. Ved at parre skabsdøre med BILLY reoler gør dette projekt til et så seriøst organiseret hjemmekontor. Men vi tager gerne denne skabshack i vores soveværelse, køkken, you name it.

Få selvstudiet på Avery Street Design »

insta stories

For at få dette legende look skal du vælge et par forskellige lyse spraymaling til dørene til dine Ikea -skabe og tage til byen - bare sørg for at lave dine farverige opdateringer Før samling (så resten af ​​konsollen forbliver en sprød hvid).

Få selvstudiet på Sugar & Cloth »

Intet lille barn vil kende forskellen mellem denne skabskabelse og et købt legetøj. Så længe dukker, minimøbler og masser af farver er involveret, vil det være et hit.

Se mere hos Ikea Family »

Intet er en større turn-off end at have din kats kattebakke midt i dit hjem. Men hvis du ikke har et bonusrum til at gemme det i, kan du prøve dette hack for at skjule det for synet. Desuden åbner skabsdøren, så den stadig er nem at rengøre.

Få selvstudiet hos Ikea Hackers »

Disse hvide skabe passer ind i de hvide vægge, som hjælper med at holde indretningen ren og sprød. Du kan skjule tæpper indeni, mens du viser din yndlings kunst og saftige samling ovenpå.

Se mere på Sugar & Cloth »