14 Unikke gør -det -selv -reoler

instagram viewer

Hvis de enkelte hylder føles for rodede og rodede til dine vægge, gør DIY -tavler. Du får ekstra plads til vaser, planter, spejle, stel osv. Og varm din plads op med det kæmpe trævæg. (Plus, hvis du keder dig med et look, kan du nemt omarrangere dem!)

Få selvstudiet på Vintage Revivals

Du behøver ikke et porcelænskab (og faktisk, hvis du har et, vil du alligevel gerne smide det til fordel for dette), du har bare brug for DIY A-frame stigehylder. Minimalisme FTW!

Få selvstudiet på Vintage Revivals.

Hvis flydende hylder med cookie-cutter ikke er unikke nok til dig, er dette løsningen. Og endnu bedre? De er fuldstændig idiotiske.

Få selvstudiet på Burkatron.

Brug rester af kobberrør til god brug med disse super enkle hylder. Til dette projekt har du kun brug for grundlæggende konstruktionsevner og en lang, flad overflade at placere på rørene.

Få selvstudiet på Et glædeligt optøjer.

Denne cirkelhylde er det perfekte sted at vise dine foretrukne små objekter. Det ser ud til at være købt i butikken, men det er faktisk lavet af tre quiltebøjler.

Få selvstudiet på En ny blomst.

insta stories

Gør gamle kasser nyttige ved at hænge dem på væggen, som denne smarte tofarvede reol. Her er de vant til at opbevare makeup og neglelak - men du kan også fylde dem med krydderier eller nips.

Få selvstudiet på Akutte designs.

Let at lave hylder af drivved er den kystinspirerede DIY, du længe har prøvet at prøve (ligesom du for længst var forsinket på den kystnære ferie). En advarsel: Sørg for, at det træ, du vælger, er lyst, ellers kan det skade din væg.

Få selvstudiet på Lotts og Lots.

Selvfølgelig kan du ikke tage noget på top af denne hylde, men den er stadig så smuk. Mason krukker er fastgjort til bunden af ​​brættet, med et lille hul boret igennem for at glide din yndlingsblomst.

Få selvstudiet på Med Lovely.

Disse rustik-inspirerede repurposed pallehylder er en fantastisk måde at vise tynde genstande, som f.eks. Bøger, blade og familiebilleder-bare sørg for at rengøre deres inderside fuldstændigt først.

Få selvstudiet på Hej forbrug.