Madeleine Stuart Los Angeles Home Tour

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Hus, ejendom, træ, arkitektur, himmel, væg, plante, hjem, bygning, facade,

Trevor Tondro

Der drømmer Californien, og så er der det her galskab på næste niveau: Et par flytter til Los Angeles for at købe et spansk revivalhus fra omkring 1928, omgivet af agaveplanter, omkring 1928, som tidligere var ejet af Orson Welles og Diane Keaton. Bliver det mere Cali end det? De hyrede derefter Los Angeles design royalty - Madeline Stuart - for at gøre stedet til deres eget.

"Det er bare en periode og en æstetik, som jeg har en ægte passion og entusiasme for," siger Stuart, der har arbejdet med kunderne på denne ejendom "on and off" i 15 år. ”Det er en fantastisk ting at komme tilbage og se, hvordan jeg har udviklet mig, se hvordan huset har udviklet sig, og se hvordan de har udviklet sig i forhold til deres smag og stil og æstetik. ” Et par ekstra accenter-Keatons samling af vintage fliser, installeret i hele hjemmet og f.eks. I poolen-var bevaret.

insta stories
Bue, Ejendom, Dør, Arkitektur, Jern, Værelse, Bygning, Indretning, Husdør, Hus,

Trevor Tondro

Men gennem årene har Stuart lagdelt sine egne florier og antikviteter i verdensklasse. "For mig handler det om at skabe et miljø, der er sammenhængende," forklarer hun. ”Alle er en del af en koncert, og alle har en note.”I stuen faldt en væg dækket med reproduktion Batchelder -fliser ned (” Det føltes lidt lidt som et venteværelse på en togstation ”), og op gik træbjælker og en antik sten ildsted. "Rummet er massivt, og de gav det form og tekstur og vægt," bemærker Stuart. I soveværelset, en tilpasset seng kommer til syne at være antik italiener - for "der er bestemt ikke antikke senge i en king size." Klientens skotske frakke af arme blev malet på sengegavlen af ​​kunstneren Jean Horihata, der også skabte et natmaleri på spisestuen loft.

Ind imellem er paletrensere. Cremehvide vægge i Benjamin Moores White Dove, “Og alt træværk i huset er malet et brunsort. Jeg kalder det obsidian, ”siger Stuart. "Det får alle de andre funktioner til at poppe."


Fantastisk værelse

Stue, værelse, bygning, indretning, ejendom, møbler, hjem, loft, hus, fast ejendom,

Trevor Tondro

"Et værelse af denne størrelse har brug for vægtobjekter, for ellers har tingene bare en tendens til at flyde væk," siger Stuart. Hun anser hendes affinitet for antik shopping ikke bare som et talent, men en besættelse. Sofaborde: antik spansk, Lucca Antikviteter. Forgyldte bænke: 1900-tallet, Dragonette. Settee: begyndelsen af ​​1900'erne, Revival Antiques, betrukket med Rogers & Goffigon brun fløjl. Sofaer og blå stole: skik, Madeline Stuart Associates, sidstnævnte i fløjl af linned af Lee Jofa.


Spisestue

Værelse, Indretning, Møbler, Bygning, Loft, Stue, Bord, Hus, Hjem, Gulv,

Trevor Tondro

Stuarts retning for det malede loft af kunstneren Jean Horihata var klar: “Det er ikke finurligt, og det er ikke sødt. Farverne er meget dæmpede. ” Men det bragte "så meget mere dybde til rummet." Kunst: Studio Blackboard #4, Norman Lundin. Lysekrone: antik italiensk. Stole: antik spansk, Lief.


Køkken + morgenmadslokale

Bordplade, Skab, Køkken, Hvid, Værelse, Møbler, Ejendom, Indretning, Gul, Bygning,

Trevor Tondro

Sort flise fra Californien-baserede Mission Tile West giver kontrast i køkkenet i rustfrit stål. Rækkevidde: Viking.

Bygning, Gul, Indretning, Møbler, Værelse, Arkitektur, Væg, Hus, Loft, Gulv,

Trevor Tondro

Til den tilstødende morgenmadsbar samlede hjemmets tidligere ejer Diane Keaton vintage fliser og fik dem installeret i et mix-and-match mønster. Den nuværende husejer besluttede at holde dem på plads.

Loft, værelse, stue, Indretning, møbler, ejendom, bygning, hjem, hus, belysning,

Trevor Tondro

I hele hjemmet åbner høje døre op til en privat baggård. Over spisebordet med fire sæder trækker et ovenlysvindue endnu mere sol ind.


Stue

Stue, værelse, møbler, indretning, blå, ejendom, hjem, loft, bygning, hus,

Trevor Tondro

Flere Batchelder -fliser fra Keatons samling omgiver ilden, hvor et hyggeligt opholdsområde blev sat sammen.


Undersøgelse

Hylde, reoler, reol, møbler, værelse, Indretning, bygning, loft, gulv, væg,

Trevor Tondro

Under et dramatisk vikloft giver træhylder opbevaring, og et spansk bord fra det 17. århundrede står som et skrivebord. Belysning: tilpasset af Madeline Stuart Associates. Lampe: Genoplivning Antikviteter.


Studio

Møbler, værelse, staffeli, indretning, bygning, træ, bord, hylde, skrivebord, værksted,

Trevor Tondro

Hvor en af ​​ejerne, en maler, plejer sit arbejde.


Baggård

Ejendom, Hus, Bygning, Hjem, Fast ejendom, Swimmingpool, Gods, Villa, Boligområde, Baggård,

Trevor Tondro

Som det er traditionelt inden for spansk revivalarkitektur, åbner værelserne til husets baggård, hvor der er en omfattende anlagt gård og pool. (Ja, det er mere af Diane Keatons flise på poolkanten!) Stole: Janus et Cie.


Loggia

Værelse, Indretning, Husplante, Bygning, Møbler, Hjem, Stue, Patio, Hus, Urtepotte,

Trevor Tondro

Lige ved køkkenet indeholder et delvist overdækket loungeområde Monterey Colonial siddepladser fra 1920'erne (ejernes vigtigste inspiration til hjemmet), hentet fra Revival Antiques. Kunst: vintage flisemaleri, installeret af Diane Keaton.


Soveværelse

Værelse, soveværelse, møbler, ejendom, Indretning, væg, seng, arkitektur, stue, bygning,

Trevor Tondro

En eksisterende bue "følte sig lidt trist, som den havde været," siger Stuart, så Horihata blev kaldt ind for at stencilere et sølv-og-guld-motiv indeni-og male konens våbenskjold på den tilpassede seng. Sengetøj: International dun og linned. Puder: i Fortuny stof. Sofa: skik, i Pierre Frey mohair. Tæppe: Bessarabian, Aga John Tæpper. Iron sconces: Paul Ferrante.

”Parret har en passion for at skabe noget autentisk. Det er ikke mennesker, der
gør hvad der er trend det år. ”


Gæsteværelser

Trevor Tondro

Trevor Tondro

Det 8.200 kvadratmeter store hus har syv soveværelser, så der er ikke mangel på plads til, at besøgende kan gå ned.


Badeværelse

Møbler, værelse, hvid, sort, spisestue, Indretning, bord, ejendom, sort-hvid, gul,

Trevor Tondro

Stuart udviklede en linje med Mission Tile West, der replikerer flisestile fra 1920'erne og 30'erne. Antikt spejl blev valgt til bagsiden af ​​en forfængelighed, for at få rummet til at se endnu større ud. Spejl: JF Chen. Flise: Genoplivningsserie, Mission Tile West. Forfængelighed: brugerdefineret af Madeline Stuart Associates; granit, Stoneland. Messing: Palmer Industries. Sconces: Rester lys. Kunst: Dragonette.

Følg House Beautiful på Instagram.

Kaitlin MenzaKaitlin Menza er freelance -skribent.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.