Farverig lejlighed i rød, blå og lilla

instagram viewer

Ønsker at gøre noget "dramatisk og glamourøst" i foyeren, forlængede Sikes Schumachers silke Bernal Braid-trim fra den linneddækkede brugerdefinerede sofa på væggene. Spejlet og havestolen er fra John Rosselli Antiques.

Vægge i Benjamin Moores Misty Lilac malede tarmmønstre i stuen. To kinesiske forfædermalerier fra det 19. århundrede hænger over sofaen, indrammet af porcelænskrukker i blå og hvid-en Sikes signatur-på vægbeslag.

Den dristigste gestus i den pulserende stue er Hickory Chair's Carter -sofa, betrukket med en overdimensioneret ikat af Brunschwig & Fils. Et cocktailbord fra John Rosselli & Associates indeholder design- og kunstbøger. Swing-arm sconce er af Visual Comfort.

I spisestuen skaber et brugerdefineret de Gournay -tapet en havestemning. Puderne på Scalamandré bambus lænestole er dækket af Mengikat af Kravet; sofaen er også af Kravet.

Lilac får en reprise i soveværelset, både i det brugerdefinerede sengegavl og blomsteraccenterne af Hummingbirds tapet af Cole & Son. Sengen er klædt i sengetøj fra Restoration Hardware, og svingarmslampen er fra Vaughan. Pottery Barn's Duncan Diamond tæppe tilføjer et neutralt kontrapunkt til et værelse fyldt med mønster og farve.

insta stories