Gallerivægsideer og inspiration

instagram viewer

I stuen i John Mayberrys lejlighed i San Francisco, han og hans designer, Antonio Martins, indsat Mayberrys samling af portrætter som tredimensionelt tapet. "Ligesom jeg har haft en ophobning af år, har jeg også haft en ophobning af objekter," siger Mayberry. "Da jeg flyttede hertil, skulle der mange møbler til, men jeg beholdt næsten al kunsten."

En stue væg er dedikeret til Mayberrys japanske sumi-e blæktegninger på antikt papir. "Vi køber antikke rammer på auktion, sælger kunsten og lægger Johns arbejde indeni," siger Martins. Den brugerdefinerede sofa er i neutralt linned, for ikke at konkurrere.

Uventede detaljer, såsom en moderne mobil i rustfrit stål og et havesæde i sten, som Martins gav sin klient, hjælper ordningen med at føles frisk.

En lille spisestue fungerer også som et bibliotek, hvor mere af Mayberrys samling vises - herunder en antik bronze Sukhothai Buddha erhvervet i Bangkok, et vintage zebra-hudtæppe fra London og en lampe lavet af en antik kinesisk begravelse urne.

Indretningen er en blanding af hans rejser-en seng i fransk stil betrukket med linned, en forgyldt thailandsk skulptur og en indrammet silkemunk af japansk munk.

insta stories

"Efter pensionering begyndte jeg at lave japanske sumi-e blæktegninger," siger Mayberry.