Jeg vil have alt i dette rum!

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Louis Bofferdings tidligere byhus
Træ, værelse, Indretning, Gulv, ejendom, gulve, bord, møbler, hårdttræ, loft,
Jeg kan ikke stoppe med at se på dette foto af antikvitetshandleren Louis Bofferdings (tidligere?) Manhattan -stue, der blev omtalt i 1996 -bogen Bordet. En af grundene er naturligvis, fordi rummet bare ser så godt ud- rent, ryddeligt, luftigt, maskulin, behersket og uhyre elegant. Det, jeg også kan lide ved det, er, at der ikke er en flok middelmådighed i dette rum. Hvert stykke er storslået alene, men når det blandes med andre vigtige stykker? Dekorativ kunsthimmel! Ville du forvente noget mindre af sådan en beundret forhandler?

Når du begynder at dissekere rummet og studere hvert stykke, er det svært ikke at blive imponeret over herkomstene. Et Jansen -bord fra 1950'erne med blå stålben. Fornasetti faux malakitplader. En jernelefant monteret på en rød silke piedestal fra Geoffrey Bennison (på bordet). En Louis XVI lænestol med antik Chanel lilla silke fløjl. Og næsten ikke synlig i det yderste venstre hjørne, et ikonisk "Fuglebord" af Meret Oppenheim, ca. 1939. Yep, jeg swooned også. Men i stedet for at virke prangende eller endda "fuld af det", fremstår møblerne med guldspåner og alt som personlige og gennemtænkte. Det er virkelig rummet for en studerende mand, der virkelig kan sine ting!

insta stories

Gulv, hvid, bord, linje, sofabord, rektangel, sort, parallel, grå, sort-hvid,

Det her Royal Spisebord af Maison Jansen ligner Bofferdings bortset fra benene i sort stål frem for blå. (Fås hos Todd Merrill Antiques)

Brun, Produkt, Orange, Rød, Bord, Hvid, Linje, Rav, Gulv, Tan,

Guldbladet Fuglebord af Meret Oppenheim, tilgængelig hos Eccola. Opførelsen på 1. dibs siger, at dette specifikke bord er det 21. århundrede, så dette bord er naturligvis en meget senere version end Bofferding.

Servise, drikkevarer, gul, glas, barware, bordservice, tallerkener, stilke, drikke, rav,

Bofferdings bord var dækket med disse Fornasetti -tallerkener. Du kan også få et bedre kig på Bennison -stykket.

Blågrøn, hårdttræ, bejdse, turkis, vand, kreativ kunst, artefakt, cirkel, lak, antik,

Et par Fornasetti guld- og malakitplader, tilgængelig på Galleri 25.

Produkt, Brun, Lydudstyr, Sort, Grå, Naturmateriale, Stillebenfotografering, Bestik, Køkkenredskaber, Sølv,

Ananas på Bofferdings konsol ser ud til at være tole. Det her par lamper fra John Salibello Antiques har et lignende udseende.

(Billeder af Bofferdings lejlighed fra Bordet af Diane von Furstenberg)

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.