Design Legend Anthony Hail

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Værelse, Indretning, Dug, Gulv, Ejendom, Tekstil, Hjem, Gulve, Møbler, Væg,
Afdøde Anthony Hail er en designer, som jeg ikke ved meget om. Men jeg vil sige, at jeg ved mere end én lejlighed er blevet ramt af gamle fotos af hans interiør. Jeg føler, at kun en elegant person kunne have skabt smukke interiører som disse.

Det, jeg har kunnet finde ud af, er, at Hail enten var en Texan eller en Tennessean (modstridende rapporter på internettet), der blev rejst i Danmark og Frankrig. Han studerede under Walter Gropius ved Harvards Graduate School of Design, tjente som korrespondent for forskellige blade og oprettede sin egen indretningsvirksomhed i San Francisco i slutningen af ​​1950'erne. I årevis var Hail éminence grise i San Francisco -designsamfundet. I hans nekrolog fra 2006, Blev Hagl beskrevet som en, der forstod at leve i stor stil. Det ser også ud til, at Hail var en god vivant, der regnede Alexis, Baron de Rédé, Arturo Lopez-Willshaw og Truman Capote som venner. Denne verdslighed i Hail's syntes bestemt at skinne igennem i hans arbejde.

insta stories

Værelse, ejendom, indretning, væg, loft, bejdse, hårdttræ, støbning, billedramme, indretning,
Gul, ejendom, fotografi, fast ejendom, Indretning, rav, hårdttræ, øjebliksbillede, hjem, rektangel,
Gul, Brun, Ejendom, Fotografi, Værelse, Indretning, Rav, Sort, Sengetøj, Hjem,
Værelse, Indretning, Ejendom, Gulv, Indretning, Hjem, Stue, Haard, Hus, Billedramme,

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.