33 sjove baggårdspil i baghaven

instagram viewer

Dette er en børn og voksne alle kan nyde. Ligesom et vandballonkast, skal hvert par smide et plastæg fyldt med gelébønner frem og tilbage. Hvis du er særlig fed, kan du prøve at spille dette spil med ægte æg - bare sørg for, at alle har ændret sig fra deres bedste påske.

Få selvstudiet på KidSpot.

Det skal du bruge: påskeæg KØB NU

Når du har lavet disse filtpindeheste, kan dine børn lade som om de er ægte og klappe dem. Eller hvis de er fulde af energi, kan de køre rundt på dem.

Få selvstudiet på Lia Griffith.

Hvad du skal bruge: Følte KØB NU

Det enkle terningespil får en makeover, der er værdig enhver forårs -soiree. Denne version er lavet med træklodser, men hvis du er bekymret for, at børnene kommer til skade, kan du i stedet bruge store skumblokke.

Få selvstudiet på Style Me Pretty.

Det skal du bruge: Store træklodser KØB NU

Masser af lyserød maling KØB NU

Hvide prik klistermærker KØB NU

Få alle involveret i dette enorme dominospil. Du kan lave dit eget sæt, som denne blogger gjorde, men hvis du ikke har adgang til elværktøjer, kan du også købe nogle færdiglavede.

insta stories

Få selvstudiet på Drøm lidt større.

Det skal du bruge: Kridtmaling KØB NU

Hold de mindste påskefest -deltagere underholdt med denne nemme trådtræningsaktivitet. Det er en fantastisk måde for dem at udvikle motoriske færdigheder, og de vil være stolte af deres kreationer.

Få selvstudiet fra Kids Craft Room.

Det skal du bruge: Garn KØB NU

Sæt et forårs twist på det klassiske spil tic-tac-toe. For at gøre det ekstra specielt til påsken, kan du male stenene som påskeæg og kaniner.

Få selvstudiet på Chicken Scratch NY.

Det skal du bruge: Akrylmaling sæt KØB NU

Nogle gange er konkurrencedygtige spil bare stressende. For de børn, der foretrækker at lege bag kulisserne, er denne yndige limonadeholder den perfekte løsning.

Få selvstudiet på Aimee Broussard.

Det skal du bruge: Dispensere til kolde drikkevarer KØB NU

Farverige spande KØB NU

Perfekt til små læsere, dette spil kræver lidt eftertanke! Indenfor eller udenfor lærer dine børn en eller to ting, mens de leger.

Få selvstudiet på Fantastisk sjov og læring.

Det skal du bruge: påskeæg KØB NU

Kaninører KØB NU

Det er på tide at smide alle dine æg i en kurv - eller i dette tilfælde majshul. Disse bløde sækkestolæg i klud vil ikke revne som et normalt æg, så du kan spille i timevis.

Få selvstudiet på Blue Ribbon Kitchen.

Det skal du bruge: Bønnepose kast KØB NU