6 Lav-det-selv-spil for at slå kedsomhed

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

1. Vintage rejsespil

Tekstil, Mønster, Indendørs spil og sport, Taske, Rektangel, Beige, Skuldertaske, Firkant, Boligtilbehør, Spil,
Gør livet dejligt

Har du en lang biltur foran dig og nogle skøre børn? Check ud Gør livet dejligt's samling af rejsespil - herunder en DIY trækasse. Inkluderet er et kortpuslespil og brikker, og et magnetbræt og skifer til fantasifuld sjov.

2. Gæt hvem - Family & Friends Edition

Grøn, Fotografi, Blågrøn, Turkis, Aqua, Negl,
Gør næsten perfekt

Hvem elsker ikke et godt spil Guess Who? At gætte er så meget sjovere, når lagerfladerne udskiftes med din familie og venner. Gør næsten perfekt viser dig hvordan at lave denne minimalistiske, personlige gør-det-selv-version af det klassiske spil.

3. Tiny Tin Billard

Blå, Grøn, Træ, Fotografi, Hvid, Blågrøn, Bold, Turkis, Aqua, Spil,
Håndværk sluppet løs

Ikke alle ønsker at gå helt til baren for et hurtigt spil pool, så hvorfor ikke oprette dit eget mini -rejse tin - pool spil inkluderet? Følg instruktionerne på Håndværk sluppet løs at skabe denne søde og smarte on-the-go aktivitet.

4. Træ Tic-Tac-Toe

Lavendel, Beige, Cirkel, Håndværk, Håndarbejde, Knap,
Spalvotas Dryzuotas
insta stories

Sikker på, du kan spille tic-tac-toe hvor som helst du har en pen og papir, men disse træskive spilstykker fra Spalvotas Dryzuotas (på litauisk) er yndigt tilbehør til at holde på dit sofabord til et hurtigt spil, når du vil. Alt hvad du behøver? En brændeovn og noget ekstra træ - du kan normalt finde runde skiver i håndværksbutikker.

5. Kerplunk

Ingrediens, påske, slik, kurv, konfekture, stillebenfotografering, sødme, påskeæg, afskårne blomster, blomsterarrangementer,
Mericherry

Alt du skal bruge til dit eget håndlavede spil Kerplunk er en IKEA sølvtøjsbeholder, nogle sugerør og pom poms. Det er så let, at du kan være i gang inden for få minutter. For inspiration, tjek Mericherry.

6. Upcycled Checkers

Finger, Hånd, Søm, Mønster, Håndled, Blågrøn, Turkis, Tommelfinger, Fersken, Aqua,
Tænk håndværk

Tænk håndværk spraymalede gamle knapper til hendes blå-og-bronzede brik-spil, men du kan bruge alt, hvad du har ved hånden at skabe dette dejlige upcycled checkers board, lavet med spraymaling, kraftig spånplade eller lærred og skum.

LÆS MERE DIY! På HouseBeautiful.com

14 DIY Coasters til at muntre op på dit sofabord

10 nemme gør -det -selv -ting, der viser, at du skal forgylle alt

13 en-times DIY'er til at opgradere dit hjemmekontor

14 enkle måder at gøre dit hjem mere fantastisk

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.